Telefon Tavsiyesi Nokia 500 ve 603 kullanlar?

Sponsorlu Bağlantılar

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Nokia 500'ü baştan ele gpu yok onda.

Galaxy Ace android ama donanımı düşük yani hd oyunları kasar.

Nokia 603'ü öneririm. Varolan ve eğer çıkarsa, çıkacak olan hd oyunları rahatlıkla oynarsın.

Not: Nokia 603 kullanıyorum.

Kısacası en mantıklı seçim Nokia 603.

maklube

Üye
Symbian aldim pismanim.

ySndoGan

Üye
Ben Nokia 500 ile Hd Angry Birds'i çok rahat donmadan oynarken arkadaşım Galaxy S2'yle doğru düzgün oynuyamıyor. Nokiadan şaşma ancak tek eksiği WiFi'de sorun çıkartabiliyor.

NUD

NUD

Üye
kesinlikle 603 her konuda diğer cihazları ezer ekranından bahseden arkadaşlar için söyleyeceğim 603 ün ekranı o kadar kolay kırılabilecek bir ekran değil + 1000 nits değerinde dünyanın en parlak cep telefonu ekranı ve süper clear black teknolojisi ile güneş ışığında bile parlamayan bir ekran a sahip 1 Ghz hızındaki işlemci ve 512 Mb ram i ile cihaz adeta bir jet gibi çalışıyor eğer yolunuz bir gün bir mağazaya düşerse o çok tavsiye edilen android cihazlarla 603 ü kapıştırım şahsen ben 603 ü sensation la kapıştırdım bi kaç konuda özellikle uygulama açma konusunda angry birds te 6sn pes 2011 de 30sn takıyor 603 denemesi bedava herkezin de bildiği gibi android ram i öldürüyor. açıklayıcı olabildiysem ne mutlu bana

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia 603 tabi ki telefonun duruşu yeter ;)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Bence biraz daha düşün biraz daha para biriktir xperia neo v al hem ucuz hem hızlı gayette başarili bir telefon.

Nokia 601 alirsan başını duvarlara cok vurusun demedi deme

Dimi3

Dimi3

Üye
Arkadasimda Ace var ve performans acisindan vasat. Resmen Androidin yuz karasi. Nokia 500u listene sokman bile hata. Ben sana 603u oneririm..

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Ben Nokia 500 ile Hd Angry Birds'i çok rahat donmadan oynarken arkadaşım Galaxy S2'yle doğru düzgün oynuyamıyor. Nokiadan şaşma ancak tek eksiği WiFi'de sorun çıkartabiliyor.

Ben nokiada talking cat oynarken sureklı kasar gıbı oluyordu meyerse işlmecı yetmıyormuşu xperia neo v aldım oyunu manyak oynıor.

anlarkn

Üye
    Konu Sahibi
O zaman 603 alıyım ..

LimePie

LimePie

Üye
bende symbian aldğıma pişmanım ya keske ios yada androidli tel alsaydım diyorum ama çok geç

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
603 donanım olarak neo v den daha iyi.İslemci fp1 ile sanırım 1.3 ghz olucak ve gpu'sunun adreno 205'ten çok daha iyi oldugu asikar.
Hd oyunlarda 603 daha iyi..

Dimi3

Dimi3

Üye
Cogu kisi symbian aldigima pismanim demis ama bir Allah'in kulu da arkadasin butcesine dikkat etmemis. Arkadaslar, 500 liralik Android telden nehayir gelecek ? Arkadasin 500 lira butcesi var. Siz 500 liraya android alip butun oyunlara imrenir gozle mi bakmak istersiniz yoksa o fiyata 603 alip en azindan asphalt keyfi mi yasamaknistersiniz ? Arkadasin Aceine gunlerdir Asphalt 6 ariyoruz, hicbiryerce bulamadik. Bulsak da kaldiracagini sanmiyorum zaten.. Eger butceni yukseltemezsen al 603unu bak keyfine dostum :good:

Polymath

Polymath

Üye
Burda 1000 - 1200 tl bütçesi olan adama 603 önermiyorlar. ADamın 500 tl bütçesi varmış ona göre telefon istiyor. Dediği fiyata En kral telefon nokia 603'tür. O paraya bu telefon bence dünyanın en iyi telefonu. Halen yok android yok Ios al dıyorlar ya ya sabır ya selamet. Yav adamın parası olsa okadar sana 603-500- Ace öner der mi ?

Kardeşim sen o paraya 603 al pişman olmazsın kesinlikle. Android adam gibi kullanmak istıyosan bin tl yi gözden çıkaracaksın. Yoksa aşağısındaki tellere hiç bulaşma

anlarkn

Üye
    Konu Sahibi
Zaten 603 alacağım bir arkadaşımda var müthiş bişey. Ben sadece android diyip duruyorlar o kafama takıldı saolun arkadaşlar !:oke:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Zaten 603 alacağım bir arkadaşımda var müthiş bişey. Ben sadece android diyip duruyorlar o kafama takıldı saolun arkadaşlar !:oke:

hangısıne gönlùn meylederse onu al pişman olmaman açısından

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Nokia 603:oke:

anlarkn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Birşey sormak istiyorum bilgisi olan yardım ederse sevinirm..
Nokia c6-00 telefonumu satıcam yanında micro sd2gb hafıza kartı orjinal kulaklığı usb giriş kablosu kazıklanmak istemiyorum ne kadar eder?

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Cogu kisi symbian aldigima pismanim demis ama bir Allah'in kulu da arkadasin butcesine dikkat etmemis. Arkadaslar, 500 liralik Android telden nehayir gelecek ? Arkadasin 500 lira butcesi var. Siz 500 liraya android alip butun oyunlara imrenir gozle mi bakmak istersiniz yoksa o fiyata 603 alip en azindan asphalt keyfi mi yasamaknistersiniz ? Arkadasin Aceine gunlerdir Asphalt 6 ariyoruz, hicbiryerce bulamadik. Bulsak da kaldiracagini sanmiyorum zaten.. Eger butceni yukseltemezsen al 603unu bak keyfine dostum :good:

Tek asphalt icinmi 603 alicak yani.

---------- Eklendi @ 22:25:44 ---------- Yazıldı @ 22:23:01 ----------

603 donanım olarak neo v den daha iyi.İslemci fp1 ile sanırım 1.3 ghz olucak ve gpu'sunun adreno 205'ten çok daha iyi oldugu asikar.
Hd oyunlarda 603 daha iyi..

xperia neo v yi düşük göstermişsin işlmeci şuan 603 te kac 1 ghz degilmi hani nerde 1.3 ghz kesinmi bu sence?

Sadece işlemciye bakma diger özelliklerinede bak telefonun ;)

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Tek asphalt icinmi 603 alicak yani.

---------- Eklendi @ 22:25:44 ---------- Yazıldı @ 22:23:01 ----------

xperia neo v yi düşük göstermişsin işlmeci şuan 603 te kac 1 ghz degilmi hani nerde 1.3 ghz kesinmi bu sence?

Sadece işlemciye bakma diger özelliklerinede bak telefonun ;)

Kardeş adamın bütçesi kısıtlı. Neo V oyun konusunda iyi ama bütçe kısıtlı ne yapalım. Zaten o bütçeye alınacak en iyi telefon 603.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kardeş adamın bütçesi kısıtlı. Neo V oyun konusunda iyi ama bütçe kısıtlı ne yapalım. Zaten o bütçeye alınacak en iyi telefon 603.

Ben butceden demıyorum zaten bro arkadaş 603 ü üstün göstermışte yanlış bilgi olmasın diye evet nokia her bütceye göre tel cıkartıyor.

---------- Eklendi @ 23:04:35 ---------- Yazıldı @ 23:03:27 ----------

Arkadaşlar Birşey sormak istiyorum bilgisi olan yardım ederse sevinirm..
Nokia c6-00 telefonumu satıcam yanında micro sd2gb hafıza kartı orjinal kulaklığı usb giriş kablosu kazıklanmak istemiyorum ne kadar eder?

Kardeş ben 1.5 hafta önce c7 ımı elden 700 e biraktim.

sana tavsiyem telefonculara sakın satma satıcaksan elden sat yoksa cok kazık yersin.

Temiz kullandıysan 500 civari gidebilir bılmıyorum 2.el piyasasını

Takipçi Satın Al

Üst Alt