Ben Nokia 500 ile Hd Angry Birds'i çok rahat donmadan oynarken arkadaşım Galaxy S2'yle doğru düzgün oynuyamıyor. Nokiadan şaşma ancak tek eksiği WiFi'de sorun çıkartabiliyor.

Zaten 603 alacağım bir arkadaşımda var müthiş bişey. Ben sadece android diyip duruyorlar o kafama takıldı saolun arkadaşlar !![]()
Cogu kisi symbian aldigima pismanim demis ama bir Allah'in kulu da arkadasin butcesine dikkat etmemis. Arkadaslar, 500 liralik Android telden nehayir gelecek ? Arkadasin 500 lira butcesi var. Siz 500 liraya android alip butun oyunlara imrenir gozle mi bakmak istersiniz yoksa o fiyata 603 alip en azindan asphalt keyfi mi yasamaknistersiniz ? Arkadasin Aceine gunlerdir Asphalt 6 ariyoruz, hicbiryerce bulamadik. Bulsak da kaldiracagini sanmiyorum zaten.. Eger butceni yukseltemezsen al 603unu bak keyfine dostum![]()
603 donanım olarak neo v den daha iyi.İslemci fp1 ile sanırım 1.3 ghz olucak ve gpu'sunun adreno 205'ten çok daha iyi oldugu asikar.
Hd oyunlarda 603 daha iyi..
Tek asphalt icinmi 603 alicak yani.
---------- Eklendi @ 22:25:44 ---------- Yazıldı @ 22:23:01 ----------
xperia neo v yi düşük göstermişsin işlmeci şuan 603 te kac 1 ghz degilmi hani nerde 1.3 ghz kesinmi bu sence?
Sadece işlemciye bakma diger özelliklerinede bak telefonun![]()
Kardeş adamın bütçesi kısıtlı. Neo V oyun konusunda iyi ama bütçe kısıtlı ne yapalım. Zaten o bütçeye alınacak en iyi telefon 603.
Arkadaşlar Birşey sormak istiyorum bilgisi olan yardım ederse sevinirm..
Nokia c6-00 telefonumu satıcam yanında micro sd2gb hafıza kartı orjinal kulaklığı usb giriş kablosu kazıklanmak istemiyorum ne kadar eder?