nokia 500 symbian Anna Angry birds

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evren01

evren01

Üye
    Konu Sahibi
nokia 500 symbian Anna Angry birds
Arkadaşlar yeni nokia 500 aldım.Yanlız çok sevdigimi oyun olan angry birds oyununu bulamadım bulduklarımıda yüklemedi telefon.bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok tşk ederim :op:

backwater

backwater

Üye
telefonunu belleye yükselt belle uyumlu olanları dene

evren01

evren01

Üye
    Konu Sahibi
Onu nasıl yapcagımı bilmiyorum hiç ugraşmadım öyle şeylerle :ağlarım:

sadece_indir

Üye
Onu nasıl yapcagımı bilmiyorum hiç ugraşmadım öyle şeylerle :ağlarım:
ben 5800 kullanıyorum belle s^3 bilmem ama arkadaşın dediğini anlatayım.
wireless bağlantısı kur yazılım güncellemelerinden Telefon Güncellemesi (önemli) gibi bişey yazıyordu heralde o ona güncelle sonra ovi store'a gir aramaya angry birds yaz indir...

backwater

backwater

Üye
wifi baglantın varsa baglantıyı kur telefondan yazılım güncellemesini seçip güncelleyebilirsin yada pc ye nokia suit kurup usb ile telefonu pc ye baglayıp suite telefonu tanıttıkdan sonra suit üzerinden yazılım güncellemesini seçip güncelleyebilirsin

evren01

evren01

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sizden Allah razı olsun telefonu güncelledim süper bişey oldu tabiri caisse silah oldu silahh süper tşkler yardımlarınız için sevdigim oyunuda otomatik yükledi güncelleyince :tşk::alkis

famemonster16

famemonster16

Üye
Evet Belle'ye güncelleyince Angry Birds otomatik olarak yüklenir ama eğer Angry Birds Seasons ve Rio yüklemek istersen internetten diğer s^3 telefonlar için buldukların çalışmaz. Nokia 500 için Angry Birds Rio ve Seasons zor bulunuyor. Yüklemek istersen yardım ederim.

furkan reis

Üye
bendede nokia 500 var annqydı belleye yükselttim angry birds kendi geldi yani yükselt yüklencek angry birds

evren01

evren01

Üye
    Konu Sahibi
bendede nokia 500 var annqydı belleye yükselttim angry birds kendi geldi yani yükselt yüklencek angry birds
nokia 500 telefonu aldım daha 2 günlük yanlız tuşunu kitlerken kapak tarafından çıtırtılar geliyor bu normal mi sendede böyle bişey varmıydı furkan

famemonster16

famemonster16

Üye
nokia 500 telefonu aldım daha 2 günlük yanlız tuşunu kitlerken kapak tarafından çıtırtılar geliyor bu normal mi sendede böyle bişey varmıydı furkan

Kilitlerken o şekilde bir ses gelmiyor ama kilit tuşunu biraz dandik yapmışlar sanırım tuşları kilitlerken gıcırtılar geliyor bazen :D Yani yerine tam oturmamış galiba :kotu:

muhammeysadsda

Üye
belleği nasıl yukselteceğiz arkadaşlar açıklarmısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt