Nokia 500 sürümü yeniden nasil yüklenir..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sametk71

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 500 sürümü yeniden nasil yüklenir..
nokia 500 telefonumun sürümünü yeniden yüklettim hata oldugu için ama becerememiş nasıl yükleneceğini hiç bilmiyorum mesajlar bazen gitmiyor operatörden kaynaklı değil diğer hatlardada denedim sürümü yeniden nasıl yükleyeceğim ve yükleyince haritalar navigasyon içinde tekrar bulunur mu ???

ANIL

ANIL

Admin
Nokia suite yazılım güncellemeleri üzerinden yazılımı yeniden yükle seçeneğini kullanarak yükleyebilirsin. Evet haritalar bulunur.

sametk71

Üye
    Konu Sahibi
nokia suit 3.5.34 kullanıyorum yazılımı yeniden yükle seçeneği yok

sametk71

Üye
    Konu Sahibi
Dostum o dediğine baktım öyle bir buton

sametk71

Üye
    Konu Sahibi
Nokia suite yazılım güncellemeleri üzerinden yazılımı yeniden yükle seçeneğini kullanarak yükleyebilirsin. Evet haritalar bulunur.

hocam nokia suite 3.5.34 kulanıyorum telefona baglıyorum sürümünüz güncel diyor sadece her yerine baktım öyle bir secenek bulunmamakta

karabay1905

Üye
yenile yap sonra çıkıyor mesaj sorunu bende de vardı ama microsoft uygulamalarını yüklemedim formatladım hiç bi sorun yok her zaman mesaj gidiyor

mikail_6

Üye
Mesaj problemi SIM kartlardan da kaynaklanıyor olabilir; yeni sim kartla problem çözülüyor: anladığım kadarıyla operatörlerin yeni müşterileri sadık kılma politikası, şöyle ki; baz istasyonu sıcaktan ve nemden kaynaklı manyetik alan kaybına uğruyor ve operatör de eski müşterileri yeterince sömürdüğü için sinyallerde yeni IMSI'lere öncelik tanıyor. Ama gel gelelim BELLE'e yükseltilmiş cihazlarda standart problem; aktif data bağlantısı varken kimi zaman GSM şebekesine cihaz bağlanamıyor hatta kitlenmelere kadar gidiyor. Nokia Suite'de bazı cihazlarda "yazılımı tekrar yükle" seçeneği çıkmıyor; Nokia Software Updater'ı kullanarak da yapabilirsin bu işlemi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt