Günlük olarak kullandığım General Mobile GM20 G301 telefonum bozulduğu için doğru düzgün çalışan cihaz olarak elimdeki Nokia 500 ü buldum. Dokunmatiği arızalı ve kasası kırıktı bende gidip telefoncudan hurda Nokia 500 alıp sağlam parçaları taktım.
Diğer telefonu yaptırana kadar mecburen bu Nokia 500'ü ana telefonum olarak kullanacağım.
Evet sorum şu: Bu telefonu nasıl hacklerim?
İmzasız programları yüklemem gerekiyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Ayrıca bu Nokia 500'ün şarj olma sorunu ve bataryası olmadığı için telefona İPhone 5S bataryası ve TP4056 TYPE-C Şarj modülü bağladım. Şu ana kadar sorunsuz bir şekilde çalıştı. Ama yinede bunun bir zararı olur mu? Bunuda söylerseniz sevinirim.
önceikle hatasız hack işlemini gerçekleştirmek için dikkat etmeniz gereken tek birşey var... hack işlemini "ezbere yapmayın" ve sırasıyla adımları takip edin... not: konuyu hack yapmakta zorlananlar için açtım faydası olacağını düşünüyorum 1) NortonBelleRefreshHack.sis uygulamasını kurun...
önceikle hatasız hack işlemini gerçekleştirmek için dikkat etmeniz gereken tek birşey var... hack işlemini "ezbere yapmayın" ve sırasıyla adımları takip edin... not: konuyu hack yapmakta zorlananlar için açtım faydası olacağını düşünüyorum 1) NortonBelleRefreshHack.sis uygulamasını kurun...
Ama telefonumun anakartındaki batarya NTC pininin takıldığı yol koptu. PCB'YE yama yapmayı denedim yine olmadı. Cihaz kısacası bozuldu. Bu sorunu çözersem verdiğin yöntemi deneyeceğim hocam. Şuan 40 TL'ye aldığım Nokia Asha 303'ü kullanıyorum.