nokia 500 refresh

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arnawut34

Üye
    Konu Sahibi
nokia 500 refresh
arkadaşlar 500 için refresh daha sonra gelecek dendi fakat az önce telefon üzerinden güncelleme kontrol ettim bi güncelleme var dedi bende tel den güncelledim..sürüm olarak nokia belle refresh yazıyor... 111.021.0028 5 dakkada güncellendi widdgetler felan var. tarayıcı 8.3 flash 4.0 diyo...acaba 500 için bu mudur güncelleme bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler

ANIL

ANIL

Admin
Hayırlı olsun, evet belle refresh sürümüne güncellemişsiniz.

msy2017

msy2017

Üye
haftalar sonra gelecek denen nokia 500'e bile gelmiş hala benim c7'ye gelmedi siz çok şanslısınız.

arnawut34

Üye
    Konu Sahibi
fakat telefondaki herşey sabit uygulamaların hepsi yerli yerinde acaba güncellemeyi telden yaptığım için mi böyle oldu

anadolumm

Üye
fakat telefondaki herşey sabit uygulamaların hepsi yerli yerinde acaba güncellemeyi telden yaptığım için mi böyle oldu

güncellemeyi nokia suite'ten de yapsak telefon üzerinden de yapsak uygulamalar silinmez :) yani ben öyle biliyorum :)

MaxipmaN

Üye
suiteden yüklersen setupları kalır belki ama yüklenmiş halleri silinir unsignedler direkt gider

arnawut34

Üye
    Konu Sahibi
suiteden yüklersen setupları kalır belki ama yüklenmiş halleri silinir unsignedler direkt gider
o zaman en iyisi böyle devam etmek..unsignedlar devam ediyo çünkü..sadece haritalar eski sürümde...onu da suitten yenilerim

manga-n

Üye
gercekden ya bende hic beklemiyordum,tamamem tesadufen gordum. Ama belle refresh 111.040 olmasi gerekmiyordumu? sanirsam 500 icin 111.021 versionu ile gecisdirmisler

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
500 ün belle sürümüde değişikti zaten donanım özelliklerı değişik çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...