Nokia 500 phoenix de pruduck kodu yok flash atamiyorom yardim lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blueyes42

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 500 phoenix de pruduck kodu yok flash atamiyorom yardim lütfen
Arkadaşlar nokia 500 telefon var fakat phoenix in son sürümü olmasina ragmen produck kodu olmayinca hata veriyo nasil yapabilirim

ANIL

ANIL

Admin
nası yok? tr olan bir sürüm ile flash atabilirsin code önemli değil.

backwater

backwater

Üye
*#0000# yap orda yazar

blueyes42

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yanlış yazdım ben ondan cvp da farklı geldi dead flash atarken prudock kodu yazıyoruz nokia 500 un kodo rm-725 bu yok olmayıncada flas atamıyorum

hakan_710

hakan_710

Üye
tabi bulamazsın RM-750 olacak çünkü..

ANIL

ANIL

Admin
evet rm-750 olacak ve phoenix 2012 sürümü ile flash at. yoksa yine bulamayabilir.

Castiel91

Üye
nokia 500 product code diye ara googlede .d puruduck diye ararsan bulamazsın tabi yok öyle bi dünya .p güldüm valla çok güldüm .

blueyes42

Üye
    Konu Sahibi
ezbere yazdım rm-725 diye 750 olacak doğru phoenix de dead flash yaptığımızda ordan open
product
secerek atabiliriz mesela ben c7 kullanıyorum rm-675 yazıyorum çıkıyo seçip dead yapıyorum ama rm-750 yok onu soruyorum nasıl eklerim veya ne yapmam lazım

ANIL

ANIL

Admin
ezbere yazdım rm-725 diye 750 olacak doğru phoenix de dead flash yaptığımızda ordan open
product
secerek atabiliriz mesela ben c7 kullanıyorum rm-675 yazıyorum çıkıyo seçip dead yapıyorum ama rm-750 yok onu soruyorum nasıl eklerim veya ne yapmam lazım

phoenix hangi sürümü kullanıyorsun?

blueyes42

Üye
    Konu Sahibi
47798 sürümü kardeş

hakan_710

hakan_710

Üye
al kardeşim bunlardan birini indir son sürüm ve içerisinde RM-750 var. yani yok, bulamadım falan deme.yüklemene rağmen RM-750 yi bulamıyosan sorunu kendinde ara.

hepsi aynı sürüm sadece siteler farklı hangisinden istersen indir

blueyes42

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah dostum sağolasın acemi değilim ama bu sorunla daha önce karşılasmadım kendi c7 me kendim fw yapıp atıyorum bilgim var ama burda eksik kaldm işte teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt