nokia 500 mü yoksa c6 01mi yorumlarınızi bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
    Konu Sahibi
nokia 500 mü yoksa c6 01mi yorumlarınızi bekliyorum
arkadaşlar karar veremiyorum nokia c6 01 var bende ama nokia 500de hoşuma gitti ama ikilem var sizce hangisini tercih etmeliyim

covar

covar

Üye
arkadaşlar karar veremiyorum nokia c6 01 var bende ama nokia 500de hoşuma gitti ama ikilem var sizce hangisini tercih etmeliyim

arkadaşım c6-01 daha iyi 500 den elindeki telefon herşeyi destekliyo ve üstün bi cihaz

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
    Konu Sahibi
işlemci hızı daha yüksek 500ün bildiğim kadariyla.destekliyo derken yani onun desteklemediği şeyler ney mesela.

ibrother

ibrother

Üye
c6 01 işlemci hızı ve kendi hafızası hariç her türlü bin basar.c6 01: bluetooth 3.0, kamera 8.1 mpx. Tv bağlantı,işlemci 680 MHZ.dahili hafıza 340 mb. Nokia 500 ise bluetooth 2.1 ,5.1 mpx kamera,işlemci hızı 1 GHZ kendi hafızası 2 GB. C6 01 dediğim gibi bin basar. Hafıza konusu o kadar önemli değil bi hafıza kartı ile halolur.

tempestshine

tempestshine

Üye
c6 01 işlemci hızı ve kendi hafızası hariç her türlü bin basar.c6 01: bluetooth 3.0, kamera 8.1 mpx. Tv bağlantı,işlemci 680 MHZ.dahili hafıza 340 mb. Nokia 500 ise bluetooth 2.1 ,5.1 mpx kamera,işlemci hızı 1 GHZ kendi hafızası 2 GB. C6 01 dediğim gibi bin basar. Hafıza konusu o kadar önemli değil bi hafıza kartı ile halolur.

bu arkadaş açıklamış zaten :)

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
    Konu Sahibi
haklısınız çok teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt