nokia 500 için widget şeffaflaştırma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yuruyedur

yuruyedur

Üye
    Konu Sahibi
nokia 500 için widget şeffaflaştırma
selam arkadaşlar, nokia 500 de tercihler, wifi açık kapalı ve küçük müzik çalar widgetlerini şeffaflaştırmam gerekiyo, nasıl yapacağım hakkında bilgisi olan varmı veya yapabilecek birisi?

mert41994

mert41994

Üye
joshlog mod uygulayıp şeffaf widgetları joshlog'a göre atman lazım. Widget bölümünde genişçe mevcut.

• Beğen
Tepkiler: yuruyedur
yaren_dede

yaren_dede

Üye

çok teşekkürler fakat yukarıdaki konu çok karışık açıkçası rica etsem sadece benim yapacağım işlemi buraya kopyalayabilirmisin, yanlış birşey yapmak istemiyorum, tel nokia 500 belle refresh, tekrar çok teşekkürler.

karışım değil dostum zaten hepsini ayırmışım sen refresh kullanıyorsun sanırım başlığın altındaki anlatımı uygula

yaren_dede

yaren_dede

Üye
kısaca yapacağını anlatayım c ye bir tane dosya atacaksın sonra z resource apps içinden mifleri kopyalayacaksın bu kadar konuda resimli anlatım mevcut

• Beğen
yuruyedur

yuruyedur

Üye
    Konu Sahibi
kısaca yapacağını anlatayım c ye bir tane dosya atacaksın sonra z resource apps içinden mifleri kopyalayacaksın bu kadar konuda resimli anlatım mevcut

ilkini yaptımda, ikincisinde z resource apps içinde xplore ile dosya arama diyip, mif, .mif diyorum hiçbirşey bulmuyor * bu işaretide telde yapamadım :(

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
onu yapmak için yıldıza bir kere bas açılan sayfada simgeyi görebilirsin

• Beğen
yuruyedur

yuruyedur

Üye
    Konu Sahibi

dostum bulduğun herşeyi resource apps içine salla :)

restart yapmayı unutma

çok teşekkürler yardımın için şimdi restartda attım herşey 10 numara oldu gerçekten çok teşekkür ederim, son kez birşey dicem bu şeffaf wigdetlerin wifi açık kapalı ve tercihler widgetleri içinde olanı varmı, yoksa o konuyamı yazayım bunu? tekrar çok teşekkürler yardımın için :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye

çok teşekkürler yardımın için şimdi restartda attım herşey 10 numara oldu gerçekten çok teşekkür ederim, son kez birşey dicem bu şeffaf wigdetlerin wifi açık kapalı ve tercihler widgetleri içinde olanı varmı, yoksa o konuyamı yazayım bunu? tekrar çok teşekkürler yardımın için :)

widget bölümünde çok güzel setler var herşey dahil... şeffafa takılma bence :)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt