NOKİA 500 HD oyunları acmıyor yardım aciiiiiiiiiiiillllllllllll

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayramseyfi

bayramseyfi

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA 500 HD oyunları acmıyor yardım aciiiiiiiiiiiillllllllllll
MERHABA ARKADASLAR BEN NOKIA 500 ALDIM HD OYUNLAR YUKLUYORUM ACMIYOR, BUNUN SEBEBI NE OLA BILIR VE ACMASI ICIN NEYAPMALIYIM (lutfen yardim edin)

Uqur5445

Üye
acmaz zaten

Febris

Febris

Üye
1 ghz işlemcili olan değilmi o acması lazım:hmmm

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Evet 1 ghz işlemcisi var bunun

Uqur5445

Üye
grafikmi 3d mi ne yok onda

----------Eklendi @ 09:45:29 ---------- Yazıldı @ 09:43:28 ----------

işlemcımı oyun acıyo beyler

İncİnat

İncİnat

Üye
500 de gpu yok calistirmaz s60v5 oyun bolumunden bak ya da hd olmayan oyunlar indir

covar

covar

Üye
ah be dostum ona parayı vereceğine c6-01 yada c7 alsaydınya niye onu aldın gecmiş olsun

LimePie

LimePie

Üye
ah be kardeşim 500ü almakla hata yaptın arkadaşın dediği gibi c7 yada c6-01 alsaydın ama olan olmuş 500de gpu yok 5800 gibi

legend5858

legend5858

Üye
Nokianın n serisi dışında çıkardığı eksik telefonlardan biri daha :) keşke üste para koyup nokia 603 alsaydın ya da c6-01

mıttık

Üye
nokia 500 1ghz işlemci ile aslında hd oyunları açabilir çünkü bazı android telefonlardada gpu olmadığı halde hd oyunları işlemci üzerinden oynatabiliyor.Ancak symbian^3 işletim sistemi için yapılmış oyunların hepsi firmalarca gpu destekli olarak çalışmak üzere ayarlanmış yani işlemciyi değil gpu yu kullanıyor.Ve nokia 500 de gpu olmadığı için en düşük bir hd oyun bile oynanamıyor.Ama işlemci üzerinden oyun çalışması ayarlansa bile sadece bazı oyunları kaldırabilir çünkü sıradan işlemci ile gpu asla aynı performansı veremez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt