Nokia 500 Hakkında Bilgi İstirham Ediyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 500 Hakkında Bilgi İstirham Ediyorum
Lafı uzatmadan bu telefonu kullanan ya da bilen arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. Elime alıp bakmadım ama özelliklerine bakınca güzel bir telefon gibi geldi bana. 1 ghz işlemci ve 256 mb ram ile güzel bir telefona benziyor. Bende 6710 navigator var 600 mhz işlemci ve 128 mb ram var biliyorsunuz. Bunu satıp nokia 500 almalı mıyım sizce?

symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
tavsiye etmem. Şöyle ki, cihazda gpu olmadığı için oyun desteği çok az, kamerası, video çekimi kötü, tüm arayüzde gpu olmadığından kasılmalar var. Sana garanti ederim ki 600mhz 128mb ramli 6710'un bu telefondan daha hızlıdır. Onun yerine c6-01 veya 603'e bakmanı tavsiye ederim.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle teşekkür ederim. Ben de diyorum neden bu telefon 600 tl.Yok o zaman 6710'a devam. Yılların (yaklaşık 13 yıl) nokia kullanıcısiYim 2 telefonu bu kadar çok sevdim. Diğeri de 6310i.

symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
Öncelikle teşekkür ederim. Ben de diyorum neden bu telefon 600 tl.Yok o zaman 6710'a devam. Yılların (yaklaşık 13 yıl) nokia kullanıcısiYim 2 telefonu bu kadar çok sevdim. Diğeri de 6310i.

6710 gerçekten güzel bir telefon, hızlı da. Hızlı olmasında symbian os 9.3 fp2 olmasının büyük etkisi var. Ama tabi c6-01 veya 603'e de terfi edebilirsiniz.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
C6'yi pek sevdiğimi söyleyemem. Bir arkadaşta vardı. Aslında ben dokunmatik sevemedim bir türlü. Bu nokia 500'un de o ram ve işlemcisi gözümü boyamişti.

symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
C6'yi pek sevdiğimi söyleyemem. Bir arkadaşta vardı. Aslında ben dokunmatik sevemedim bir türlü. Bu nokia 500'un de o ram ve işlemcisi gözümü boyamişti.

ozaman 603 ün rami seni şok eder, 1ghz 512mb ram artı gpu

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Açıkcası ben her yerde 680 tlye gördm, zaten yakın zamanda alacağım 3,5 inch ekran nfc, hd video kayıt gibi özellikleri de var fiyat/performans telefonu.

qsaw

qsaw

Üye
nokia 500 n ram ına takılıp alma 3d kartı yok oyunları açamıyorsun asphalt 6 gibi

symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
fiyatı nedir acaba onların? Biliyor musunuz? Ucuz olmasa gerek.

600-700 tlye satılıyor, nokia shop'tan alırsan orası fiyat olarak daha iyi.

----------Eklendi @ 10:05:35 ---------- Yazıldı @ 10:02:07 ----------

The dark knight arkadaşın da dediği gibi fiyat performans telefonu, o fiyatlarda nokia kalitesini ve o donanımı sunan başka marka yok yine bir nokia (c6-01) var.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
603'te grafik kartı var değil mi?

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Ben bakayim o telefona bir de 700 ve 701 var senin dediğin ve bu dediklerim piyasada var mi acaba

symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
Evet, yeni geldiler.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
803 diye bir telefon gösterdi bir telefoncu güzel de görünüyordu 890 tl dedi. Ben araştırmadım henüz ama her ne kadar nokiadan vaz geçemesem de nokiaya o kadar para verilir mi diye düşündüm o an

qsaw

qsaw

Üye
803 diye bir telefon gösterdi bir telefoncu güzel de görünüyordu 890 tl dedi. Ben araştırmadım henüz ama her ne kadar nokiadan vaz geçemesem de nokiaya o kadar para verilir mi diye düşündüm o an
603 dür o :cigara:

symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye

Bi o gelmedi diye biliyorum.

----------Eklendi @ 18:34:43 ---------- Yazıldı @ 18:33:12 ----------

803 diye bir telefon yok, 603 olabilir dediğin. 603 890tl etmez ama telefonculara güvenme nokiashoptan al telefonunu.

Emre-45

Emre-45

Üye
almanı onermem onun yerıne c6-01 almalısın

Kingmortall

Kingmortall

Üye
701 geldi daha 2 gün önce inceledim dary de

Üst Alt