Nokia 500 gpu Sorunun Çözümü Varmıdır Hd Programlar Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

4MiNoRMaCHiNe

4MiNoRMaCHiNe

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 500 gpu Sorunun Çözümü Varmıdır Hd Programlar Açılmıyor
Arkadaşlar Nokia 500 gpu sorunu nu Nasıl Hallede Biliriz Yada Tam Bir Symbian belle Ya da s60v5 nasıl yapabiliriz Yardımlarınızı Bekliyorum!!!

famemonster16

famemonster16

Üye
Tam bir s60v5 olmasına gerek yok zaten nokia 500 s60v5 için olan her şeyi açabilecek kapasitede.

ANIL

ANIL

Admin
ortada bir sorun yok. cihazın gpu (grafik işlemcisi) olmadığı için hd oyunları açamaz. s60v5 uygulamaları açabilir tabiki.

hayalet2304

hayalet2304

Üye
gpu yok o telefonda ne saçma bi durum...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Nokia işte tutar 500'e gpu koymaz 1 ghz koyar c6–01'ede 600 mhz koyar bir de gpu koyar :D

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
famemonster16

famemonster16

Üye
Aynen gpu olmadığı için Nokia 500'deki 1 ghz işlemcinin hiçbir anlamı kalmıyor. Yazık olmuş.

Dimi3

Dimi3

Üye
Arkadaşlar gayet mantıklı bir hareket bence.. O cihaz oyun değil, internet, sosyal ağ telefonu.. İşlemcisi de internet için konmuş.. Oyun oynamak isteyenler aynı fiyatlardaki c6-01 ya da 603'e bakabilirlerdi..

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaşlar gayet mantıklı bir hareket bence.. O cihaz oyun değil, internet, sosyal ağ telefonu.. İşlemcisi de internet için konmuş.. Oyun oynamak isteyenler aynı fiyatlardaki c6-01 ya da 603'e bakabilirlerdi..

o zaman fp1 verirlerdi internetinin pek farkı yok söylediklerinde.

Dimi3

Dimi3

Üye
Ya internet telefonundan kastım internet için ek olarak ayrıcalık konmamış. Diğer özellikler bizim cihazlara oranla düşürülmüş ve işlemci ve internet performansı aynı kalmış.. Sonuç olarak ortaya internet ağırlıklı bir cihaz çıkmış.. "Eğer ben telefonda yalnızca internete girip müzik dinliyorsam ve illa Nokia olsun diyorsam neden gidip fazla para vereyim ki ?" Diyenler için çıkartılmış bir cihaz işte..

famemonster16

famemonster16

Üye
Bende Nokia 500 var. Bir arkadaşımda da Nokia c6-01 var.
Nokia 500'de işletim sistemi bile kasıyor. C6-01 ile 500'ü elime alıp karşılaştırdığımda c6-01'de her şey çok daha akıcı ev ekranı geçişleri harika ve menüde aşağı doğru kaydırdığımda bile çok daha hızlı ve akıcı.
Nokia 500'de ev ekranları arası geçerken bile hafif takılmalar oluyor bende. Nokia 500'de 1ghz işlemci olduğu halde çok kötü.
Ayrıca yukarda Nokia 500 internette gezmek için falan yazmışsınız da c6-01 ile karşılaştırdığımda Nokia 500'ün internet performansı bile çok kötü (kendi tarayıcısında). N.500'de İnternette sayfayı aşağı kaydırdığında sayfa çok yavaş aşağı kayıyor. c6-01'de tarayıcı çok daha stabil.
Yani bilmesem nokia 500'de 1ghz olduğuna inanmam. Böyle kasacağını bilsem Nokia 500'ü Belle'ye güncellemezdim.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Haklısın tanıdığımda vardı klasör falan yoktu menüde aşağıya kaydırana kadar adamın canı çıkıyodu forumda takıldığımı biliyordu benimki niye kasıyor seninki öyle değil diyorda ekran geçişleride sorunluydu zaten tekliyordu

ekremflex

Üye
Haklısın tanıdığımda vardı klasör falan yoktu menüde aşağıya kaydırana kadar adamın canı çıkıyodu forumda takıldığımı biliyordu benimki niye kasıyor seninki öyle değil diyorda ekran geçişleride sorunluydu zaten tekliyordu

bende de 500 var ama bu geçiş efekleri ve arayüzde hiç kasma yaşamıyorum.
1 ghz amacı kusursuz uygulama ve çoklu uygulma çalıştırma ben 45 tane uygulamayı aynı anda açık tutarakta kullandım ve bişe olmadı.
İnternet konusunda kendi tarayıcısını bende pek sevmedim ama şuan opera mini 5 beta 2 kullanıyorum gram kasma veya geç yükleme olmuyo tavsiyem bu yapın ve performansın tadını çıkartın.

- - - Eklendi - - -

alın buda opera 5 beta 2
t.cepde.net/s3-internet-programlari/opera-mobile-v12-00.html

Croc2001

Üye
benim telefonum nokia 500 neredeyse tüm hd oyunları açıyor. mesela hero of sparta asphalt 4 prince of percia

MaxipmaN

Üye
çözüm kolay bradcom gpuyu telefonu söküp lehimliyon tamamdır

asigsasi

asigsasi

Üye
tek çözümü telefonu değiştirmek

smh60

smh60

Üye
Çözümü yok

asigsasi

asigsasi

Üye
Nasıl bir pazarlama stratejisidir anlamak zor doğrusu. Sonu da belli zaten. S4 de çok kötü göz kırpıyor laf aramızda;)

donanım da olmayan birşey için sence ne yapması gerekir nokia 500 den bahsediyoruz büyük hedefler için büyük telefon diyelim :)

kcr

Üye
Artık miadını doldurmuş, bu saatten sonra çok fazla bir şey beklememek lazım elbette. Teknolojide hedefin büyümesiyle küçülmesi bir oluyor. Gözümüzde ne büyükler vardı, şimdi adını anmıyoruz. Şimdi elimizdekilerin de kaderi o işte. Yalnız eskisine göre ilerleme çok daha hızlı. Yeni dediğin şey senesi dolmadan eskimiş oluyor. Hedefi o kadar da büyütmemek lazım...