Nokia 500 Belle Müzik Çalar Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dark0045

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 500 Belle Müzik Çalar Sorunu
Arkadaşlar nokia 500 e belle sürümü güncelledim zaten anna olarak hiç kullanmadım telefonu yani öncesini bilmiyorum.

Soruma gelicek olursak şarkılar dediğimde telefondaki tüm şarkıları görüyorum ama dinlemek istediğim şarkıyı arama yaparak bulmak gibi yol yokmu ? illa listeden tek tek mi bakıcam ?

uğur e

uğur e

Üye
nokia 500 de bul yokmu kardşim eğer varsa şakının 2 harfini yazdğn gbi karşına çıkar zaten tek tek aramana gerek yok.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
şarkıları isme göre listele istediğin şarkıya daha rahat ulaşırsın,
şarkının üstüne basılı tutunca seçenekler çıkıyor çalma listesine ekle ve listeni oluştur

dark0045

Üye
    Konu Sahibi
nokia 500 de bul yokmu kardşim eğer varsa şakının 2 harfini yazdğn gbi karşına çıkar zaten tek tek aramana gerek yok.
tamda sorunum bu bul yok dostum. arama zımbırtısı olan bi müzik widgeti warsa söylerseniz memnun olurum.

uğur e

uğur e

Üye
LCG_Jukebox_v2.72_Signed_Tamsurum1iCon.sis al kardşim.dil ingilizce şarki aramada var içinde xplore gbı dilini türkçede yapabiliyorsun umarım beğenirsin.

dark0045

Üye
    Konu Sahibi
LCG_Jukebox_v2.72_Signed_Tamsurum1iCon.sis al kardşim.dil ingilizce şarki aramada var içinde xplore gbı dilini türkçede yapabiliyorsun umarım beğenirsin.
teşekkürler hemen bulup deneyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt