Nokia 3310c güncelleme problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xaxeix

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 3310c güncelleme problemi
Arkadaşlar nokia 3310c telefonum var ve yeni bilgisayarıma nokia pc suite i yükledim, yükledikten sonra telefonum için güncelleme olduğunu söyledi, her şeyi senkronize ettim ve sonra güncellemesini söyledim. Tamamen talimatlara uygun gittim, yedeklemeyi yapıp güncellemeye başladı, güncellemenin sonlarına doğru bir anda bilgisayarın cihazla bağlantısı kesildi diye bir uyarı geldi. Alttaki talimatlar şöyleydi, ilk telefonla bilgisayar arasındaki bağlantıyı kesicek, sonra yeniden takıp bekleyecektim. Aynısını yaptım, 10 kez 20 kez yaptım, bi pc tarafını çıkardım, bi telefon tarafını, baktım aygıtlar ve yazıcılarda var mı diye, yok. Olsa ordan güvenle kaldır falan yapıcaktım. Bütün denemelerim sonuçsuz kalınca telefonun pilini çıkarıp(test mode yazıyordu önce belki gerekli olur) yeniden açtım. Açılma yavaş oldu ama çalıştı telefon nihayetinde. Ama telefonu kapatıp yeniden açmaya çalıştığımda kapanıyor kendi kendine, bir daha denediğimde açılıyor. Kısaca 2 denemede bir kez açılıyor, açılması da yaklaşık 1-2 dakika sürüyor diyebilirim. Fabrika ayarlarına geri döndürmeme rağmen sonuçta yazılım sürümünü eski haline getiremedim. Buna baştan tertemiz bir kurulum yapmak istesem ne önerirsiniz. 2 GB lık hafıza kartı var içinde, nokia suite ten yap derseniz pek güvenemiyorum ona artık, herhalde eski telefon olduğu için uyumlulukla alakalı bir sorunu var. Konuyu doğru yere açmışımdır umarım, yardım ederseniz sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt