Nokia 3310 WAP

Konu Sahibi
Nokia 3310 WAP
Arkadaşlar, bir arkadaşım Nokia 3310 ile turkcell-im 'e bağlanabildiğini iddia ediyor, gerçekten de 3310'da bir WAP tarayıcısı var mıdır veya turkcell-im 'e bağlanabiliyor mu?

15097

Üye
onu falan bilmem ama seneleeeer seneleeer önce menüde gezgin diye bir şey görmüştüm ve dünya resmi vardı o bana interneti çağrıştırmıstı ama halen bilmiyorum ne olup olmadığını

lolaman

Üye
O bişeymi ben galaxy note ekranı taktım 3310'a arada faceye giriyorum

cyber

Üye
olmaz olur mu tabiki var hemde verileri 5 kat sıkıştırıp öyle gönderiyo yani ayda 10mb her türlü yeter 3310 a

3100 da var

Tepkiler: seyyid70
bunun şakası vardı,müşteri hizmetlerini arayıp 3310 cihazımdan internete giremiyorum aldığım mağazada bana internete girdiğini söylediler diyordu

onun videosunu bulamadım malesef ama benzeri bir şaka ;

[video=youtube;ad5kvFVWF6o]http://www.youtube.com/watch?v=ad5kvFVWF6o[/video]

Benim telefon çok yakıyor tüp taktıracam diyor adam

Tepkiler: seyyid70 ve fLuke!

fLuke!

Üye
[h=3]WAP-enhanced models (3330 and 3350)[/h]

Waveman

Üye
Olur mu öyle şey beee

ben 3310 dan internete girebiliyorum,çok stabil çalışıyor deneyin göreceksiniz YAPTIM OLACAK...

MasteLaa

Üye
Mısırda patlatıyoruz üstünde ( AYKUT )
Şaka bir yana öyle bir şey olacağını sanmıyorum kuzum
3310 fanatikleri basmasın şimdi sayfayı

Arkadaşlar, bir arkadaşım Nokia 3310 ile turkcell-im 'e bağlanabildiğini iddia ediyor, gerçekten de 3310'da bir WAP tarayıcısı var mıdır veya turkcell-im 'e bağlanabiliyor mu?

3310'u bilmem fakat şuan 3120 kullanıyorum (Aynı familyadan 3metreden yere bıraktım çizik bile yok , kapılara fılattım olan kapılara oldu ) 3120'de wap ve e-posta gibi özellikler vardı.

15097

Üye
facebook paylasımları mı basladı

3310'u bilmem fakat şuan 3120 kullanıyorum (Aynı familyadan 3metreden yere bıraktım çizik bile yok , kapılara fılattım olan kapılara oldu ) 3120'de wap ve e-posta gibi özellikler vardı.

Demekki olabilir.

- - - Eklendi - - -

Buyrun arkadaşlar iOS'ten portlanmış.Tek sorunu tam ekran değil...

- - - Eklendi - - -

Bu da iOS'ten port gençler:

Tepkiler: Emma-Watson
Demekki olabilir.

- - - Eklendi - - -

Buyrun arkadaşlar iOS'ten portlanmış.Tek sorunu tam ekran değil...

- - - Eklendi - - -

Bu da iOS'ten port gençler:

Yok hocam nova 2 hd oynadım ben 3310 da

- - - Eklendi - - -

2. fotoda fotoşok u yapamamışlar