nokia 3310 format atma

Sponsorlu Bağlantılar

MK kartal

Üye
    Konu Sahibi
nokia 3310 format atma
arkadaslar benim nokia 5130 telefonumun bluetooth açılmıyor şarjı çok cabuk bitiyor format atmak istiyorum ama güvenlik kodu istiyor telefonu 2.el aldıgım için güvenlik kodunu bilmiyorum telefonu bir türlü formatlayamadım yardımcı olurmusunuz? *#7780# yapıyorum güvenlik kodunu onaylatamıyorum lütfen yardım...

katil_197

katil_197

Üye
3310 da bluetooht mı var lan bide o telefonu çöpe at gitsin :D

MaxipmaN

Üye
dalga geçiyo galiba

MK kartal

Üye
    Konu Sahibi
Pardon arkadaşlar kusura bakmayın o kadar arastırma yaptıkdan sonra yazdıım karıstırmısım kusura bakmayın...

MK kartal

Üye
    Konu Sahibi
internetten yazılan bütün format türlerini denedim *#7780* yapınca güvenlik kodu istiyor ben 2.ci el aldıgım için bilmiyorum 12345 de olmuyor telefon kapalıyken açma kapama 3 felan dediler onuda denedim olmadı nasıl format atabilirim arkadaslar bir çözümü olan varmı acaba?

Metin MF

Metin MF

Üye
phoenixle flashla

MK kartal

Üye
    Konu Sahibi
baska daha kolay bir çöüzümü yokmu acaba?

hardal00

hardal00

Üye
Sifre su olabilir 8888

MK kartal

Üye
    Konu Sahibi
çok sagol bir deneyim...:D

- - - Eklendi - - -

olmadı acaba baska şifre olabilirmi arkadaşlar?

ozcantatli

Üye
yanlış hatırlamıyorsam 7048>2>1 Karşına tekrar güvenlik kodu çıkar, 12345 yaz. o olmasa da kabul eder.

- - - Eklendi - - -

yanlış hatırlamıyorsam 7048>2>1 Karşına tekrar güvenlik kodu çıkar, 12345 yaz. o olmasa da kabul eder.

MK kartal

Üye
    Konu Sahibi
*#7780# yapınca güvenlik kodu geliyor ben güvenlik kodunu bilmiyorum 2.el aldıgım için adam güvenlik kodunu degiştirmis 12345 felan degil yani benimde format atmam lazım yazılımsal bozuklukları var telefonun ben nasıl format atabilirim...