DarkredBlue61
Üye
yok panpa 7 günlük tavuk yedim geberiyodum az kalsın. bir ceketim var birde imanımyaşadığına şükret
kefenini şimdiden al
parayı hazırla
vasiyetini akrabalarına
gönder şimdiden
ne yedin de oldu rakı balık filan mı
dışardan yemişsin herhal
evde ise yuvandakilere dikkat et
çok paran olduğunu bilenler seni kasıtlı gizliden öldürmeye çalışmış olabilirler
yuh sana7 günlük tavuk yedim
ufak bi lokma aldım tadı iyi değil dedim attım çöpe dolapta duruyordu ne bileyim. gece 3 te kustumda rahatladım. 3 e kadar bulantı falan tuhaf halim vardı uyku tutmaz etmez falan filan derken öyle yanı şapşikyuh sana
bide cimri değilim diyon bozulmuş tavığı yemişsin
yeni tavık alıp yiyeydın
7 günlüğüde ite vireydin sevaba girerdin
balık tavuk et bunlar 2 günden fazla dayanmaz bileesiindolapta duruyordu ne bileyim
ne alakası var öncedende yemiştim sorun olmamıştıbalık tavuk et bunlar 2 günden fazla dayanmaz bileesiin
artık kötü bi tecrübeyle öğrenmiş oldun
bağışıklık sistemin zayıflamış demek kine alakası var öncedende yemiştim sorun olmamıştı
Yok Canım Şey Gibiyim.Hatta Bizim Orada Bir Laf Var Hınzırı Bayırda Şapar Diyebağışıklık sistemin zayıflamış demek ki
turp gibisinYok Canım Şey Gibiyim.Hatta Bizim Orada Bir Laf Var Hınzırı Bayırda Şapar Diye
ne demek duymadım dincım demenın bir diğer yoluda budur.turp gibisin
ötekini bilmiyom
hiç duymadım
Tcl 20E almıştım zamanındaTcl L7 de alabilirim
TCL nasıl, kullanışlı mı, ısınma sorunu şarj sorunu oluyor mu?Tcl 20E almıştım zamanında
İyi ki almışım
KullanışlıTCL nasıl, kullanışlı mı, ısınma sorunu şarj sorunu oluyor mu?
Favorilerim arasında Oppo, TCL, General Mobile yer alır. Poco, Honor, OnePlus, Realme hakkında pek bilgim yok. Kullandığım telefon LG G3 ve ısınma problemi var.Kullanışlı
Isınma şarjdayken biraz ısınıyor o jadar
Şarj sorunu yok
Orjinal şrj aleti hızlı dolduruyor
O esliki telefon
Arçeliktcl de yerliydi galıba
koçun mu? yok kalsın o zaman o bana göre yerli değilArçelik
Gördün Mu GOç Gitsin Lazım Değil.EN Son Tofaşı Yaptılar Malum Görüyorsun Aracın KaportasınıGoç goç.
Sizde koç
Bizde goç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?