Nokia 3 Yil Aradan Sonra ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polymath

Polymath

Üye
Beni yanlış anlıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz. Nokianın wp ye geçmesınıde cok normal karşılıyorum. Ama siz benim dediklerimi anlamanız için fp2 ile kısıtlanan saçma özellikleri bir kez araştırın. Sonra buyurun gelin ve konuşalım. Nokia hata yapmadı. Kazık attı. Bu ayrımı yapalım. Ben burda sürekli tel değişebilecek maddı durumda bir insan değilim. Bu telefonu alalı daha 1 sene olmasına rağmen, telefonun özelliklerı kısıtlandı resmen. Nokianın wpli teli dunyanın en ıyı teli olsun. Yine de bana kazık atan bir fırmanın urununu almam. Heryerde de karalamaya devam edeceğim

- - - Eklendi - - -

hatta söyleyım bana mantıklı açıklama yapınız.Galeriden birden fazla foto gönderme fp2 ile kaldırıldı. Bunun mantıklı açıklamasını yaparmısınız?Simdi bu hata mı kazık mı? Sadece birini yazdım

asigsasi

asigsasi

Üye
yani arkadaşlar kısaca nokia fp2 güncellemesinin üzerine tekrar fp1 sistem deki yazılımı çıkarır sa eminim nokia dan soğuyan lar bir hayli azalacak tır. Bunu da yapmayacağına göre insanlar nokia dan soğumakta hakkı

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Arkadas zamaninda gittik 800 lira bayildik elimizdeki telefona 2 yildir ayni oyunlari oynuyorum yeter baydi cidden. Yerin dibine girerler insallah. Bundan sonra tovbe ettim bidaha Nokia almam cevremdekilerede aldirtmam.

mesut1979

Üye
Birakin arkadaslar nokiadan adam olmaz artik,hele o eski günlerine hayatta dönemez piyasada ios ve android varkene wp8 in cok eksikleri var bu iki sistem karsisinda tamam bu eksikler giderilecek ama o sürec icindede diger sistemlerde bos durmayacak

gkcll

gkcll

Üye
boş boş konuşmayı adamlar haklı symbianın bırakmak la ne alaka sı var kazık atmak la adamların wp8 e geçekten başka çaresi yoktu herşey sizin paşa gönlünüzce olmuyor
istediğin kadar karala nokia yayı dostum istersen kampanya başlat sadece kendi ni yorarsın...

Polymath

Polymath

Üye
boş boş konuşmayı adamlar haklı symbianın bırakmak la ne alaka sı var kazık atmak la adamların wp8 e geçekten başka çaresi yoktu herşey sizin paşa gönlünüzce olmuyor
istediğin kadar karala nokia yayı dostum istersen kampanya başlat sadece kendi ni yorarsın...

Symbiandan wp8 geçmekle bize kazık attı demedik ki. Yazılanları iyi oku. Yazılanları iyi okumadanda kendinizi komik duruma düşürmeyin!

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
CasuS_87

CasuS_87

Üye
Windows Phone böyle giderse piyasa android kadar hızlı oturur :) İnşallah nokia bundan desteğini kesmez :)
Haber için :tşk:

mesut1979

Üye
Windows Phone böyle giderse piyasa android kadar hızlı oturur :) İnşallah nokia bundan desteğini kesmez :)
Haber için :tşk:

Jailbreak veya hack gibi durumlar cikmadigi müddetce biraz zor oturtur ,marketindeki bedava uygulama sayisi az parali olanlarda ucuk fiyat da.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Jailbreak veya hack gibi durumlar cikmadigi müddetce biraz zor oturtur ,marketindeki bedava uygulama sayisi az parali olanlarda ucuk fiyat da.

Windows RT Surumu Icin Sanirim JailBreak Cikti Bile .. =]
Ve Zaman Herseyi Gosterecektir Degerli Yoldaslar ..
Birbirizmizle Tartismayalim Bir Sirket Yuzundenn Oyle Degil Mii .?

HL_Rockk

HL_Rockk

Üye
lumialarda satış patlaması yaşamakta nokia ve bencede wp8 biraz daha gelişirirse inanıyorumki eski günlerine dönecektir ama şuanda çok iyi gitmekte yılların deneyimi sonuçta nokia wp8 iyi bi işletim sistemi ama symbianı geliştirmiş olsaydı şuan androidin ve iosun gerisinde kalmazdı ama kendi hatası ve bu yaşadıkları kendi hatasının meyveleri şuan iyi bi çıkış yakaladı umarım daha iyi olur bundan sonra

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
lumialarda satış patlaması yaşamakta nokia ve bencede wp8 biraz daha gelişirirse inanıyorumki eski günlerine dönecektir ama şuanda çok iyi gitmekte yılların deneyimi sonuçta nokia wp8 iyi bi işletim sistemi ama symbianı geliştirmiş olsaydı şuan androidin ve iosun gerisinde kalmazdı ama kendi hatası ve bu yaşadıkları kendi hatasının meyveleri şuan iyi bi çıkış yakaladı umarım daha iyi olur bundan sonra

Zamanla Gorecegiz Yoldasim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...