Nokia 2730 Classic İkon Sorunu

vrcalt

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 2730 Classic İkon Sorunu
Merhabalar,
Bugün Turkcell kampanyasıyla NOKİA 2730 Classic aldım.Telefonun ana ekranında saat normalde sağ üst köşede olması gerekir.Ayrıca şarj göstergesi ve ikonlar çok farklı.NOKİA 2730 CLASSİC'in kutusuna ve internetteki ana ekranına baktım,hiç böyle değil.Turkcell bu ikonları değiştirmiş.Acaba bunu düzeltme gibi bir imkanımız var mı?

1.Resimdeki Turkcell'in Nokia üzerindeki yaptığı değişikler.
2.Resimde NOKİA 2730 Classic'in olması gereken hali

Şimdiden teşekkürler

[Bunun çözümü yok bence ama yine de bir deneyim dedim.Belki bilen vardır. ]

Tepkiler: Maxis_
güncelle telfonu yeni sürümüyle düzelebilir yada ekran ayarlarına falan bak

vrcalt

Üye
    Konu Sahibi
güncelle telfonu yeni sürümüyle düzelebilir yada ekran ayarlarına falan bak

Güncellemeye denedim ama yeni güncel sürümü yok.Aynı güncel sürüm de yüklenmiyor maalesef!
Ekran ayarlarından olmuyor.

vrcalt

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edecek kimse yok mu?

celibar

Üye
sanırım turkcell nokia ile anlaşıp yazılımı ile oynattırmış.düzeltmen imkansız gibi.yazılımı yeniden yüklüyebilsen bile büyük bi ihtimalle eski ayarları koruyacaktır.telefonu aldığın yere veya en yakın turkcell iletişim merkezine gidip sorun hakkında daha detaylı ve doğru bilgi alabilirsin.

bu bi sorun mu yani saatin sol köşede olması bende yeni aldım 2730 ama sorun gibi gelmedi bana yanlız internt ayarlarını halledemedin bu konu da bilginis varmı _?

eQooo

Üye
bu s 40 sersinin bi geliştirilmiş versiyonu... yeni s40 tellerde artık bu kullanılıyooo bir sorun değildir...düzeltme falan yapamazsın...

vrcalt

Üye
    Konu Sahibi
Tüh be
Neyse artık yeni güncellemeye beklicem

class63

Üye
kardeş ben teknosadan aldım türkcellden deil ama bndede dediin gibi yani türkcelle bi alakası yooqqq.

.PaTRoN.

Üye
telefonun saat ve tarih ayarlarından saat görünümünü gösterilir yap olur

bilader sen eniyisi saati gizle bende öle yaptım saat lazım olursa da tuşları kitle kapatma tuşuna bas

Ben Güncelledim Turcell den almadım Vodafone Kullanıyorum Şimdi Yeni Versiyonunu kullanıyorum ve kolayca güncelliyorum hiç bir sorun yok senin dediğin ikonlar ise Nereden alırsan al Aynı Resimde Yanlışlık yapılmış
o resim çekilmemiş Ekrana Operatör bilgileri gözükmesin diye Başka resim koymuşlar yani hiçbir sorun yok

iNTERNETE bağlanmıyorsa Turcell den ayar iste yada varsa Ayarlar>Yapılandırma ya gir ordan Turcell Interneti varsayılan yap

Ya büyüttüğünüz şeye bakın arkadaşlar bebek işi alın çözüm.. Menü/Ayarlar/Tarih ve Saat/Tarih ve Saat Biçimi/Saat/Bekleme ekranında saat/Gizli bu kadar aynı şeyi üst satırdaki tarih içinde uygulayabilirsiniz

2.olarak internete giremiyorumdan kastınız 0.facebook ise Meni/Medya/Müzik Çalar /Seçenek/İndirilenler/Adrese git/Burdaki her şeyi silip direk 0.facebook yazın oldu.
Ha bide daha kolay erişiyim derseniz 0.facebook açılınca seçenekten web servislerine ekleye basın daha sonra Kısayollarımdan her hangi bir tuşa facebooku atayın tek tuşla face hayırlı olsun bi dua etseniz yeter