Nokia 2680 Slide Hafızası Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

damirlenqaa

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 2680 Slide Hafızası Yardım
Arkadaşlar ben Nokia 2680 Slide kullanıcısıyım. Telefonun hafıza kartı yok. 32 MB kendi hafızası var. Hafıza tam olarak dolu değil. Boş yer var. Fakat, 8 Mblık bir şarkıyı başka telden bluetooth ile atmaya çalışıyorum hafıza dolu diyor. Telde video müzik filan hiç yok :S

Nokia 2680 Slide kullanıcısı olanlar veya bilenler bilgi ve öneri yazarsa sevinirim :(

tr_türkiye

Üye
arkdaşım bende de var hafıza kartı tak tırılıyo 15 20 ytl ye taktır yeri varsa bende vardı taktıracam ok :oke:

futbol123

futbol123

Üye
arkdaşım bende de var hafıza kartı tak tırılıyo 15 20 ytl ye taktır yeri varsa bende vardı taktıracam ok :oke:
hafıza kartı olmayan bir telefona hafıza kartı takılmaz kardeşim yanlışın var

mezarci08

Üye
ya beyler benim şöyle bi sorunum bende bu telefonu beğeniyodum almaya karar verdim.hatta bugün alacaktım.ama biraz daha zaman geçmesini bekledim.ben normal görüşme yapacak arada sırada msj çekecek şarjı uzun süre dayanacak mp3 özelliği olacak.hafıza kartı vb. sıradan özelliklerde telefon arıyodum.bunu buldum bunda da kimi özelikler yok.bana hangi telefonu önerirsiniz.lütfen cvp yazın.şimdiden çok teşekkürler :)

selcuk1991

Üye
alınaacak tek telefon var oda x3 arkadşlar bnde kullanıorum mükemmel yaa dayanıklı sqlam fiyatıda uyqun bence

Üst Alt