Nokia 2630 Güvenlik Kodu Yanlış Çıkıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

bury41

bury41

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 2630 Güvenlik Kodu Yanlış Çıkıyor!
Nokia 2630 Güvenlik Kodu normalde 12345 olmalıyken kod hatası yazıoyor.sıfır almama rağmen bu çıkıyor bütün sitelerdenden,programlardan yararlandım olmadı,ne yapabilirim.

• Beğen
Tepkiler: sertan42

passiv€ aggressiv€

Üye
arkadaşım güvenlik kodunu istediği yere kadar gel ve güvenlik kodunu yazmadan acık bırak ve telefon 1 2 gün bekle halolacaktır :spr

zumajum

Üye
arkadaşlar telefonum nokia 2630.güvenlik kodumu unuttum ve açamıorum şuanda.bu telefonun özelliği pin kodundan hemen sonra güvenlik kodu istiyor.yani önerilen şeyleri yazmamız gereken yerlere ulaşamıorum.ben bu kodu nasıl kırıcam?bi yardım :(

vrcalt

Üye
2 Tane Çözüm var.

1. adresine gir
telefonunuzun IMEI NO 'su nu yazıyorsunuz.Telefonunuzun IMEI NO'yu *#06# yazarak öğren.Sonra o sitedeki alana IMEI NO 'yu giriyoruz ve Generete diyoruz.Karşınıza çıkan kod sizin telefonunuzun Güvenlik Kodu'dur.Bazı telefonlarda çalışmayabilir o ayrı.

2.Telefoncuya git.10 DK'da yaparlar.

Ayrıca bende de oldu.Kod yanlış dedi.1 Saat bekledim,sonra güvenlik kodunu yazdım.Oldu :)

celibar

celibar

Üye
2 Tane Çözüm var.

1. adresine gir
telefonunuzun IMEI NO 'su nu yazıyorsunuz.Telefonunuzun IMEI NO'yu *#06# yazarak öğren.Sonra o sitedeki alana IMEI NO 'yu giriyoruz ve Generete diyoruz.Karşınıza çıkan kod sizin telefonunuzun Güvenlik Kodu'dur.Bazı telefonlarda çalışmayabilir o ayrı.

Pin kodunu da söylüyormu !!!!!!!!! lütfen daha mantıklı düşünelim... benim değiştirdiğim güvenlik kodunu nasıl bilecek.

KAAN METE

KAAN METE

Üye
arkadşım yazıyorum yazıyorum imei numrasını oraya sorna telefona yazıyorum güvenlik kodu yaznlış nasıl sistem bu böyleeeee

zyy_

Üye
ayrıca bu sitede acılmıyor

mkcl

Üye
giriorum olmuoo yhaaaaaaaaa

OğuzcanAbi

Üye
mehmet mesajın için şikayet sistemi kullanılmıştır

Üst Alt