nokia 2600 güvenlik kodu

Sponsorlu Bağlantılar

kalemci

Üye
    Konu Sahibi
nokia 2600 güvenlik kodu
arkadaşlar telefona güvenlik kodunu kendim koydum ama aynı kodu yazıyorum kabul etmiyor koyduğum gün kabul ediyordu anlayan biri varsa bi yardım edebilirse sevinirim tşklr

sukruon

sukruon

Üye
bir siteden olyordu o.sitede vardı.

ictuzer_fatih

Üye

bu siteye telefonun email numarasını yaz genatere ye bas emailin altında sayı olcak güvenlik koduna onu yaz daha sonra degiştirme yaparssın

leiche

leiche

Emekli Yönetici
dostum bunun cebe yüklenen prosuda var netten yapmana gerek yok sitede mevcut o program biraz arastır bulursun

FreeDomFg

Üye

bu siteye telefonun email numarasını yaz genatere ye bas emailin altında sayı olcak güvenlik koduna onu yaz daha sonra degiştirme yaparssın

Dostum aynı sorun bendede vardı senin dediğini yaptım ama onuda kabul etmiyor.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
Güvenlik kodunu 3 veya 5 kez ard arda yanlış girerseniz 1 saatliğine bloke eder. Doğru olsa bile kabul etmez. NSS ile bunu halledebilirsiniz. vermiştim 2 gün önce

mehmethx

Üye
olmuyor

cemrem18

Üye
arkadaşlar ben 2600 kullanıorum bu tel bana arkadaştan kalma ve önceden bi güvenlik kodu varmış sanırım bu telin.ben bunu kullanıorum normal şu anda ama güvenlik kodu koymak istiorum giriorum olmuo.mastercode falan herşeyi denedim ama olmuor yardım eder misin lütfen...nasıl kırabilirim bunu fabrika ayarlarına dönmek istedim onada güvenlik istio napcam ben ya

--------------- Ekleme ---------------

cvplarınızı bekliorum yarına kadar iyi geceler diliorum formdakilere tşk ederim şimdiden lütfen yardım edin

Dilara Sk

Üye
Ya ben yaptm ama olmuyor lütfen yardım edin ya nerdeyse 1 aydır telefonumu açamıyorum imei yazdım bana sayı verdi onu telefonumun güvenlik koduna yazdım fakat halen daha alcılmıyor

yusuf ezal

Üye
arkadaşlar benimde 2600 cep telefonum var ve güvenlik kodunu bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz verdiğiniz site cep telefonumu desteklemiyor

tear999

Üye
Kardes bende nokia 2600 kamerasız var ama güvenlik kodunu unuttum yardım eder misnz telefon numaram : 0506 406 16 46

Üst Alt