Nokia, 2006 İçin 3g`den Umutlu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia, 2006 İçin 3g`den Umutlu
Dünyanın önde gelen cep telefonu üreticilerinden Nokia, genişbant bağlantıların ve 3G hizmetlerinin daha yaygın bir şekilde kullanılmasıyla 2006`da 3G cep telefonu satışlarının ikiye katlanmasını bekliyor.

<div align="center"></div>

2005`in üçüncü çeyreğiyle beraber Nokia, 6680 cep telefonuyla dünyanın en çok 3G cep telefonu satan firması konumunda bulunuyor.

Nokia yaptığı bir açıklamada, 2006`da 3G cep telefonu satışlarının iki kat artmasını beklediğini belirtti. Genişbant bağlantılarla desteklenen 3G telefonlar video ve müzik gibi çeşitli hizmetleri kullanıcılara sunuyor. 3G hizmetler ve bu hizmetlerle uyumlu bir şekilde çalışan cep telefonları en yaygın olarak ABD`de bulunuyor. 3G şebekelerinin dünyanın diğer yerlerinde de hızla yaygınlaşması bekleniyor.

Şu ana kadar dünyanın en fazla satan 3G cep telefonu Nokia 6680. Nokia, diğer ürünleriyle de beraber dünyanın en büyük 3G cep telefonu üreten firması konumunda bulunuyor. Yapılan açıklamaya göre, Nokia, 2005 yılının tüm üreticileri kapsayan toplam cep telefonu satışının 750 milyon civarında olmasını bekliyor. Nokia`nın 2005 yılı için toplam satış beklentisi ise 20 milyon civarında. Bazı analizcilere göre 2006`da toplam cep telefonu satışı yüzde 10 oranında artacak.

<span style="color:#C0C0C0"><span style="font-family:Comic Sans Ms"><span style="font-size:8pt;line-height:100%">Hürriyetim</span></span></span>
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Türkiye&#39;ye gelmeyecek deniyor 3g bakalım..
 

RockFord Fosgate

Üye
bence gelır ya bukadar tel war ayrıca wimax filan hıkaye bence daha 1 yada 2telde wifi war nereye ole kolaymı&#33;
 
abuvice

abuvice

Üye
Acaba ülkemize ne zaman gelecek?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt