Nokia, 12 Nisan tarihinde Londra'da etkinlik düzenleyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aydnzara

Üye
Arkadaşlar toplantı ne oldu sonuç nedir?Çok merak ettim.

Rap3g

Üye

tarayıcısı daha iyi olabilir arayüzü evet daha iyi olabilir
uygulamaları daha bol ve daha esnek olabilir.
oyunlarıda aynı şekilde bol ve başarılı olabilir.
dik qwerty klavye olabilir. ekrana dokunuşlarımız daha hassas olabilir. iphone3 bile daha başarılı

saydırtma daha bana...

Tepkiler: uafreak ve accman

bugli

Üye

Say lütfen
O daha iyi olabilir, bu daha iyi olabilir diyerek eksikleri saymış olmuyorsun, dikey qwerty yok, evet yok ama bunu bu başlığın altına yazman kadar saçma birşey olamaz konuda bahsedilen toplantıda dikey qwerty klavyenin gelceği, tarayıcının değişeceği söylendi. ekran dokunuşlarımız daha hassas olabilir demişsin, 5800 mı kullanıyorsun anlamadım? ya da dokunmadan algılasın mı istiyorsun? c6-01 var bende ve inanılmaz rahat dokunmatiği.
uygulama konusu n8 in veya nokianın bir eksikliği değildir, oyun firmalarına danış o konuda...

Sensation

Emekli Yönetici

http://www.maxicep.com/symbian-3-de...tum-symbian-3-kullanan-cihazlarda-483285.html

yilan53

Üye
    Konu Sahibi

tamamen katılıyorum sana herkez birşey söylüyor milleti soğutuyorlar telefondan bence şu an tek eksiği tarayıcı özelliği android gibi alıcı olsa telefonun tadından yenmez yok arayüz ne yapacam arayüz spb kur arayüz istiyorsan oyun demiş oyunları nokia cikartmiyor ki

wade53

Üye
n8-01 nerde he nerde 1 ghz işlemci

wade53

Üye
zaten 1 ghz de demode oldu nokia direk çift işlemciye geçsin ama cıkana kadar diğer markalar 4 ghzye cıkar herhalde

wade53

Üye
Neden netbook kullanmayı denemiyosun ayrıca yarı fiyatına alabilirsin

netbook cebimde taşıcam değil mi netbook la resim çekicem değil minetbook kulağıma dayayıp biriyle konuşacam değil mi sana göre normal mi bunlar bu arada netbook lar 1 ghz değil artık daha fazla çok güldüm yaa

Tepkiler: mavrick

teatrous

Üye

iphone 4 kullanıyormuşsun. iphone 4ün işlemcisi 720 mhzde çalışıyor

aydnzara

Üye
Arkadaşlar dün toplantı ne oldu yine symbian mı?kullanıcaz.

Starsley

Web browser yeni güncellemeyle gayet süper olucak. Zaten 10.2mb hız var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...