Telefon Tavsiyesi Nokia 1020 Nexus 5 yada iphone 5s

avast

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 1020 Nexus 5 yada iphone 5s
Bu uc telefonda beni etkiledi acikcasi ama kullanicilarina sormak artilari eksileri neler kulananlar soyleyebilirmi haziranda telefon alicam

avast

Üye
    Konu Sahibi
Aklima gelecek herseyi yapmak isterim film muzik kamera oyun uygulama herseyi yaparim yani

Burada ki ilk tercih rom root yapacaksan kesinlikle Nexus 5

avast

Üye
    Konu Sahibi
Simdi androidim var yuklenmedik rom kalmadi ama donanim berbat 512 ram 1ghz islemci

Yani söyle diyim Nexus 5 aldın varsayalim eger aldığın gibi kullanacaksan alma daha iyi iphone 5s çok daha iyi gelir yada lumia da iyi olabilir

avast

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5 alsam bayabi aldigim gibi gitmesi lazim garanti blzulmasin diye ama lumialarda da gelecek nasil onu bilmiyorum aldigim makineyi 3 4 sene universite bitene kadar agiz tadiyla kullanmam lazim

Nexus 5 alsam bayabi aldigim gibi gitmesi lazim garanti blzulmasin diye ama lumialarda da gelecek nasil onu bilmiyorum aldigim makineyi 3 4 sene universite bitene kadar agiz tadiyla kullanmam lazim
O zaman ya lumia yada iphone alacaksin kardeşim Google kendisi söyledi 16ay mi ne güncelleme vercez artik 6 da ciksa 16 ay içinde alacak ama 4.4 den başka da gelmesse 4.4 de kalacak ama lumialar 2016 ya kadar güncel kalacak ayrıca iphoneu da iphone 4 den beri biliyorsun

Tepkiler: avast
iPhone 5S'e verecek paran varsa al ne duruyorsun? Diğer iki cihazdan daha üstün. Bir tek kamera konusunda L1020 ile yarışamaz. Tercihini iPhone 5S'ten yana kullan.

Tepkiler: Artles, avast ve muhammettvurucu

avast

Üye
    Konu Sahibi
Burger king de temmuz agustos iki ay calisicam aylik 950 liraya stunude babam tamamliycak 5s mantikli ama tasarim ilarak lumia etkuledi acikcasi ama benim icin uygulama internet yazilim destegi ve 3 4 sene kullanmak onemli begendigim uc telefon ama ucundede kararsizim ios stabilitesi + destek + uygulama eger 16 ay siniri varsa nexusu eliyorum ama lumia karizmatik geliyo falan baya kararsizim

Hiç üçünü yanyana koyup karşılaştırdın mı? Eğer karşılaştırmadıysan denemeni tavsiye ederim. Karar vermen kolaylaşıyor.

5s i almaya gücün yetiyorsa al derim,yoksa 1020

avast

Üye
    Konu Sahibi
5s vatanda 2150 miydi yoksa 2099 muydu neydi 1020 de 1999 pek fark yok benim kullanim surem ve ihtiyaclarimin tamamini karsilamasi lazim zaten haziran yada temmusta alcam diser bi 100 daha

5s vatanda 2150 miydi yoksa 2099 muydu neydi 1020 de 1999 pek fark yok benim kullanim surem ve ihtiyaclarimin tamamini karsilamasi lazim zaten haziran yada temmusta alcam diser bi 100 daha
Burada 1750 TL,bilgin olsun

avast

Üye
    Konu Sahibi
Netten almak istemiyoru hocam ya ama 929 a bak 4 cekirdek dediler tasarim hos olursa. Oda olabilir

Senin alacağın zamana kadar daha ne cihazlar çıkar,kendini bu cihazlarla sınırlama bence

phasan

Üye
Senin alacağın zamana kadar daha ne cihazlar çıkar,kendini bu cihazlarla sınırlama bence
İphone 5s den başka bir telefon olmaz iphonede hem cıksa dıyelım bıyat dan dolayı alınmaz hem senede 1 guncelleme olsa 5s 4 sene rahat guncelleme gelır ama suan bunları dusunmek erken alacagın gune 15 gun kala bakmalı

MaxipmaN

Üye
5s al bence ama erken daha