noki n82 telefonumda numara kayıtlı olduğu halde arayanın ismi çıkmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

trailblazer

trailblazer

Üye
    Konu Sahibi
noki n82 telefonumda numara kayıtlı olduğu halde arayanın ismi çıkmıyor
Merhaba
nokia n82 cep telefonumda arayan kişilerin isimleri kayıtlı olduğu halde isim çıkmıyor numara çıkıyor.
telefon rehberini bilgisayara attım .. ve ordan tekrar telefona attım sorun duzelmedi.. aynı rehberi n73 telefona attım orda da arayan kişilerin isimleri çıkmadı sizce sorun ne olabilir?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
rehber çift kayır yapmıştır .. Hem sim kartınızda hem de telefon hafızasında kayıtlı iseler sadece no çıkar isim çıkmaz.

rehber ayarlarınızdan kullanılan hafızayı seçin her ikiside seçilmiş olabilir , sadece tel hafıza derseniz sorun düzelir :oke:

trailblazer

trailblazer

Üye
    Konu Sahibi
rehber çift kayır yapmıştır .. Hem sim kartınızda hem de telefon hafızasında kayıtlı iseler sadece no çıkar isim çıkmaz.

rehber ayarlarınızdan kullanılan hafızayı seçin her ikiside seçilmiş olabilir , sadece tel hafıza derseniz sorun düzelir :oke:
telefonu baya kurcaladım ama dediğin yeri malesef bulamadım .. nerede acaba zahmet olmazsa bilgi verebilir misin?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
rehber - ayarlar kısmından kullanılan hafıza diye menü olması gerekir , kesin emin de değilim . isterseniz rehberdeki isimleri kontrol edin , her kişi bir kez mi gösteriliyor yoksa bir isimden 2 ya da daha fazlası bir kayır var mı

trailblazer

trailblazer

Üye
    Konu Sahibi
işte malesef o belirttiğiniz yerde böyle bir seçenek yok... bütün her yeri araştırdım ama soruma cevap bulamadım.. bilen bilmeyen herkesten fikir bekliyorum LÜTFEN : ) !

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşım telefon numarası rehberinde kayıtlı ise vede isim çıkmıyorsa mükerrer kayıt vardır.yani aynı isim ve nodan iki kayıt vardır.birtanesini bulup sil düzelir ozaman

hayama

hayama

Üye
aynı hata benım telefondada var benımkı n85 ama arkadasların dedıgı hıc bırsey olmuyo ısımler tek ve rehber sadece simn rehberı zaten telefon hafızası bos ama yınede bu hata devam edıyo bı caresını bılen varsa anlatırsa sevınırım tesekkurler sımdıden

tünay

Üye
isimsiz kayıt var ise ayni tlf numarası bu hatayı yapar isimsiz kayıtları kontrol et ;)

renavito4

Üye
numaraları hem telefona hemde sim e kaydet OluoR

Üst Alt