kaantalha
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben 3 tane farklı wireless da denedim hiç birinde işe yaramadıbende de bazı wi filerde oluyo.çözemedim.ama büyük ihtimalle internet ayarlarındandır...
operanın menüsünden ayarlar gelişmiş oradan bağlantıya gel easy wlan seç öyle bi dene bakalım ne olacak
bendeki c6.01 ayarlar bağlantı tekrar ayarlar ağ hedefleri internet orada ağ adı seç mesela benim modem airties_rt 206. Oraya gir Bende yazanlar soyle.
Bağlantı adı airties rt 206 veri taşıyıcı wifi. Ssid airtes rt 206 ağ durumu genel. Wifi ağ modu altyapı. Güvenlik modu wpa wpa2. Wifi güvenlik ayarlarında güvenlik modu şifre felan var. Anasayfayda google. Seçeneklerde dns ayarları var oradan değiştirerek dene. Bendeki bu şekilde kayıtlı olan ağlarda bu şekilde rahatlıkla giriyorum.
nokia destek forumunda sorununu yazarsn belki bi çaresi bulunur. Birde telefonun kendi tarayıcısından denedn mi Wifiye gir seçeneklerde güç tasarrufu var onu kapalı yap bi dene baktın aynı nokia destek forumuna bi göz at
o wifinin sorunu. Bnmde nokia 500 üm var bazı wifilere girsede net yok diyo. Wifi bağlantısı sınırlı olıyo. Bn okulda bazı wifilerdene giremiyorum bazılarından girebliyorum mesela.
Wifi dağıtıcının ayarlarından kaynaklı bir durum.Modemin içine girerek wifi modunu mixed yada b+g yaparsan sorun düzelir.
telefonun kendi tarayıcısından da denedim güç tasarrufunu kapatmayı da denedim ama sonuç yine hüsran. ama nokia destek forumunu bi deniyeyim iyi fikirbu arada harbiden çok sağ ol benle uğraştın teşkkür ederim.
oo oyle olcaksa hiç olmasın ben bu telefonu wifi amaçlı kullanıyorum zaten
mantıklı geldi dediğini yapmak için modemin arayüz sayfasını açtım ama ne mixed modu var ne de b+g var sadece a veya b özelliği var demek ki çağlar öncesi bi modeme sahibim
neyse o zaman başka bi modemde denicem bakalım bu sefer de olucak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?