Nokea 808 bilen varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ashill2010

Üye
    Konu Sahibi
Nokea 808 bilen varmı?
Arkadaşlar nokia 808 pureviev aldım sizce nasıl bir karar ve bunun sayısal tuş şeklinde yazma yokmu ya yapamıyom :(

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kamera açısından tartışılmaz ama onun yerine hem kamerası hem de diğer özellikleri daha iyi cihaz alabilirdin.

Bu arada hayırlı olsun , güle güle kullan kardeşim

Kerim.

Kerim.

Üye
hayirli olsun oyun oynamiyosan gayet iyi bi cihaz:oke:

asigsasi

asigsasi

Üye
fp2 mi cihazın ayarlar dil yazma dili olarak se

ashill2010

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hepiniz sağolun temsandan aldım biraz kazıkcı açıkcası elden taksit olduğu için .d ıpone 4s alacaktım elden taksitle 3000 tlyi geçti yuh dedim :D neyse arkadaşlar bilen yokmu ya bunun normal telefon gibi veya şöle diyem t9 nasıl yazabilirim.

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
# tusuna bas Aa yazan yerin altı çizili çıkar t9 açıldı anlamına gelir

komando04

komando04

Üye
Multimedia canavarı kısaca

mh.

mh.

Üye
Arkadaşlar nokia 808 pureviev aldım sizce nasıl bir karar ve bunun sayısal tuş şeklinde yazma yokmu ya yapamıyom :(

hayırlı olsun çok iyi bir seçim yapmışsın. Multimedia olarak daha üstünü yok ve normal gündelik kullanımda bütün ihtiyaçlarını görür birde cfw attınmı keyfine diyecek yok. Dediğin numuretik tuş takımı ayarlar/telefon/dil/yazma dili altında değiştirebilirsin. Birde başlığa nokea yazmışsın düzel istersen!

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Bence oyun oynamayacaksan iyi seçim.Ayrıca Belle FP2 ile browserın yavaşlığı da kısmen giderilmiş.Symbian'ın tek sorunu oyun artık :)

ashill2010

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ama multimedia ne? :/ ve dil ayarlarından değiştirdiğimde gene klavye gibi cıkıyor ben sayısal uş takımı gibi olsun istiyom.

1 2 3
4 5 6
7 8 9
# 0 * bu sekilde :( ilk geldinde böyleydi güncelleme felen yaptım klavye oldu :(

oguzalp44

oguzalp44

Üye
seçeneklerden alfasayısal seçeneğini şeç olur

gokhan_oznur06

gokhan_oznur06

Üye
arkadaş bende 808 kullanıyorum eğer tuş takımını düzeltmek istiyorsan menü>ayarlar>telefon>dıl>yazma dili>turkçe>telfon tuş takımı nı seç bu kadar

- - - Eklendi - - -

olumlu yada olumsuz haber ver

ashill2010

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş bende 808 kullanıyorum eğer tuş takımını düzeltmek istiyorsan menü>ayarlar>telefon>dıl>yazma dili>turkçe>telfon tuş takımı nı seç bu kadar

- - - Eklendi - - -

olumlu yada olumsuz haber ver
allah razı olsun kardeşim sağolasın oldu cok sağol nasıl telefon memnumusun? ve mutimedia nedir bilgi verirmisin ve ayrıca emeği geçen herkeseteşekkürler.

gokhan_oznur06

gokhan_oznur06

Üye
multımedıa ses video müzik bunların üçüne kısaca deniyor yani ayrıca benim telefon hack lı modifiye li yani daha telefondan anlamıyosan ve bunları yapacaksan daha çok yolun başındasın facebook da benim beşiktaşın çocuğu diye grup var orada ev ekranlarıın resimleri var bakmak istersen

- - - Eklendi - - -

memnunum telefondan ama bu ilerde yedek kalacak ya 920 alacağım ya 1001 nokia ama ilerde şu an çok çok memnunum

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
t9 ne oluyor açıklarmısınız bana :(

gokhan_oznur06

gokhan_oznur06

Üye
t 9 sözlük ol oluyor yani tek tek harf le uğraşmyorsun

mh.

mh.

Üye
teşekkürler ama multimedia ne? :/ ve dil ayarlarından değiştirdiğimde gene klavye gibi cıkıyor ben sayısal uş takımı gibi olsun istiyom.

1 2 3
4 5 6
7 8 9
# 0 * bu sekilde :( ilk geldinde böyleydi güncelleme felen yaptım klavye oldu :(
resim, video, müzik, video oynatma ve flash içerikli siteleri açma vs. vs.. gibi şeyler. Dil ayarına girdiginde telefon tuş takımı olarak çıkıyor.

ashill2010

Üye
    Konu Sahibi
teşkkürler hepinize :)

- - - Eklendi - - -

multımedıa ses video müzik bunların üçüne kısaca deniyor yani ayrıca benim telefon hack lı modifiye li yani daha telefondan anlamıyosan ve bunları yapacaksan daha çok yolun başındasın facebook da benim beşiktaşın çocuğu diye grup var orada ev ekranlarıın resimleri var bakmak istersen

- - - Eklendi - - -

memnunum telefondan ama bu ilerde yedek kalacak ya 920 alacağım ya 1001 nokia ama ilerde şu an çok çok memnunum
kardeş hacklamek telin garantisini bitiriyormus sanırımö?

• Beğen
Tepkiler: nokia 808
gokhan_oznur06

gokhan_oznur06

Üye
önemli değil ki 2 dakika yapmak ve kaldırmak hack i hard format at tamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt