Arkadaşlar nokia 808 pureviev aldım sizce nasıl bir karar ve bunun sayısal tuş şeklinde yazma yokmu ya yapamıyom![]()
allah razı olsun kardeşim sağolasın oldu cok sağol nasıl telefon memnumusun? ve mutimedia nedir bilgi verirmisin ve ayrıca emeği geçen herkeseteşekkürler.arkadaş bende 808 kullanıyorum eğer tuş takımını düzeltmek istiyorsan menü>ayarlar>telefon>dıl>yazma dili>turkçe>telfon tuş takımı nı seç bu kadar
- - - Eklendi - - -
olumlu yada olumsuz haber ver
resim, video, müzik, video oynatma ve flash içerikli siteleri açma vs. vs.. gibi şeyler. Dil ayarına girdiginde telefon tuş takımı olarak çıkıyor.teşekkürler ama multimedia ne? :/ ve dil ayarlarından değiştirdiğimde gene klavye gibi cıkıyor ben sayısal uş takımı gibi olsun istiyom.
1 2 3
4 5 6
7 8 9
# 0 * bu sekildeilk geldinde böyleydi güncelleme felen yaptım klavye oldu
![]()
Teşekkür ederim öğrendiğim iyi oldut 9 sözlük ol oluyor yani tek tek harf le uğraşmyorsun

kardeş hacklamek telin garantisini bitiriyormus sanırımö?multımedıa ses video müzik bunların üçüne kısaca deniyor yani ayrıca benim telefon hack lı modifiye li yani daha telefondan anlamıyosan ve bunları yapacaksan daha çok yolun başındasın facebook da benim beşiktaşın çocuğu diye grup var orada ev ekranlarıın resimleri var bakmak istersen
- - - Eklendi - - -
memnunum telefondan ama bu ilerde yedek kalacak ya 920 alacağım ya 1001 nokia ama ilerde şu an çok çok memnunum