nod32 SORUNUMA YARDIM EDERMİSİNİZ !!!!!1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugra_selduz

bugra_selduz

Üye
    Konu Sahibi
nod32 SORUNUMA YARDIM EDERMİSİNİZ !!!!!1
arkadaşlar pc de xp kuruluyken hiçbir sorun yoktu nod 32 gayet güzel çalışıodu ama vista yükledikten sonra niyese güvenlik duvarı yapılandırmasını okuyamadı die bi hata aldım vistnn kendi güvenlik duvarıyla çakışııodur diye kapattım antispyware özelliğinin kapalı olduğunu farkettim ve ayarlardan antii virüs anti spyware seçeneğinden gelişmiş antivirüs .....koruma ayarlarıan tkladığım zaman gene aynı bildiriyi werior güvenlik duvarı yapılandırmasını okuyamadı diye ardından bir pencere açılıyor ayarlar kısmı açılıo ve orda antispyware kapalı görünüo açıoru tamam diorum we bir hta daha bu hatada yapılandırma kaydedilirken bir hata oluştu ayarları değiştirme izniniz olduğundan emin olun daha fazla bilgi için burayı tklayn fln pc deki tek kullanıcı benm ayara nie iznim olmasın ki siz bliorsanız bu sorunu nasıl düzeltçeğimi lütfen sölein benm için çok önemli bir sorun !!!

ßy.Shadow

ßy.Shadow

Üye
enterasan

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
NOD32' nin hangi versiyonunu kullanıyorsunuz ?

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Sorunun çözümü kayıt defteri ile mümkün ancak karışık. Kolay çözümü öneriyorum;

Nod32 yi sisteminizden kaldırın.
Başlat menüsünde "çalıştır" a "regedit.exe" yazın enter a basın.
Kayıt defterinde HKLocalMachine ve HKCurrentUser altında bulunan Software/Eset (Sadece ESET) anahtarlarını silin. (Programı kaldırdıktan sonra)
ProgramFiles yolunda ESET klasörü içeriğini temizleyin (Sisteminizi yeniden başlatmadan silemezsiniz.)

Eset Nod32 yi yeniden yükleyin (4 üzeri sürümlerden birini yüklemenizi öneririm, ayrıca Smart Security yüklerseniz Vista için kaos a dönüşebilir bu nesenle sadece Antivisür sürümünü yükleyin.)

Varsayılan ayarlamalar ile yüklemeyi bitirin, sorun olursa Pm yoluyla bana bu konunun linkini gönderin ve buradan sorun detaylarına müteakip yanıt vermeye çalışayım.

jeki01

jeki01

Üye
selam
Eset güzel bir program ama Vistada hep sorun çıkartıyor.
iyi günler.

Adilx05

Adilx05

Üye
Vistada Sorun Çıkarıyor ama sadece antivirüsü olursa çıkarmaz sanırım sendeki smart securitydir muhtemelen...

triyaki43

triyaki43

Üye
Bende xp deyken eset kullanıyordum iki kere virüs girdi pc ye format atıp windows7 ultimate yükledim eset yerinede, kaypersky yükledim sorunsuz kullanıyorum zaten kaypersky dünyanın en iyi antivirüs yazılımı sizede tavsiye ederim .

bugra_selduz

bugra_selduz

Üye
    Konu Sahibi
.çok tteşekkür ederim arkadaşım sorun halloldu

OğuzcanAbi

Üye
farklı farklı sürümlerrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt