nso Üye kacaksevgilim' Alıntı: Java bir antivirüs mü? ilginç Genişletmek için tıkla ... gözüm sen javanin ne oldugunu bir bilsen trojenide virüsüde anlarsin.. sen yazilim olarak göre bilirsin ama o trojenlerde b yazilimlarla yapiliyor..
kacaksevgilim' Alıntı: Java bir antivirüs mü? ilginç Genişletmek için tıkla ... gözüm sen javanin ne oldugunu bir bilsen trojenide virüsüde anlarsin.. sen yazilim olarak göre bilirsin ama o trojenlerde b yazilimlarla yapiliyor..
holagram Üye nod32 ile bir alakası yok arkadaşlar, saçma sapan bir virüs ve mp3 programı. Yinede paylaşım için tşk.
nod32 ile bir alakası yok arkadaşlar, saçma sapan bir virüs ve mp3 programı. Yinede paylaşım için tşk.
platinyum Üye aktivasyon kodo istiyor var ise paylaşalım esed aktivasyon kodunu paylaşım için teşekkürler
awansis Üye ula bu nasıl bi virüs proğramıdır telefon kafayı sıyırdı ya yarın götürüp güncelleme yaptıracağım ya
heaven_26 Üye arkadaşlar birincisi arkadaşın verdiği programda sıkıntı yok, doğru program..ama kendini aktif edemiyor yada ben ettiremedim emin olamadım
arkadaşlar birincisi arkadaşın verdiği programda sıkıntı yok, doğru program..ama kendini aktif edemiyor yada ben ettiremedim emin olamadım
Ersin Oktay Üye kacaksevgilim' Alıntı: Java bir antivirüs mü? ilginç Genişletmek için tıkla ... bencede...teşekkürler
kacaksevgilim' Alıntı: Java bir antivirüs mü? ilginç Genişletmek için tıkla ... bencede...teşekkürler