Nobrenin Denizli Maçına Kesin Olarak Yetişeceğini Bildirdi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Nobrenin Denizli Maçına Kesin Olarak Yetişeceğini Bildirdi.
Nobre umudu

F.bahçe’de pazar günü oynanacak Kayseri Erciyesspor maçı öncesinde sakatların durumu Daum’u kara kara düşündürüyor. Kupa finalinde sakatlanan Alex’in durumu belirsizliğini korurken, topla idmanlara başlayan Nobre’nin sakatlığının iyiye gittiği öğrenildi. Kulüp Doktoru Ethem Kavukçu, Nobre’nin Denizli maçına kesin olarak yetişeceğini bildirdi.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
Bence Nobrenin oynanaması Fb için avantaj olur zira Semih çok formda!

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Nobre fenerbahçenin sonuca gitmesini sağlayan bi oyuncu ki nobre olmayınca tuncay iyi oynamıyo.bunu bjk maçında gördük.yoktu ataklarımız düzensizdi

yitik savaşçı

Üye
Nobre varken Semih'i oynatmazlar... Nobre gider yenisi gelir; Semih yedek kulübesindeki koltukla beraber çürür, biter...

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
bence semihi en başta çürütmeyecek yönetim olur,gençlere yer vermesi için baskı yapılmıştı hatırlarsanız

yitik savaşçı

Üye
Ben o açıklamayı "Galatasarayla her alanda rekabet edebilmek adına yapılmış bir açıklama" olarak değerlendiriyorum. Kaldı ki yabancı oyuncu sınırlamasının kaldırılması gerçekleşseydi Fenerbahçe'nin kendisine yabancı oyunculardan bir ilk 11, tecrübeli yerlilerdense yedek kadro oluşturacağı bir gerçek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...