Nobre ve Serhat kalmalı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nobre ve Serhat kalmalı...
Nobre ve Serhat kalmalı


İmza atmasa da başkan Aziz Yıldırım'dan destek alan Daum, takımın iskeletini bozmak istemiyor. Alman hoca özellikle kiralıklar Luciano, Nobre, Rüştü ile sözleşmesi biten Serhat'ın kalmasından yana.


***

Demirbaş raporu

Takımın iskeletinin bozulmasını istemeyen Daum, durumları belirsiz 4 oyuncunun kalmasından yana Alman hoca, kiralıklar Luciano, Nobre ve Rüştü ile sözleşmesi biten Serhat'ı kaybetmek istemiyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, yönetimden aldığı desteğin ardından gelecek sezonun kadrosunu kafasında şekillendirmeye başladı. İki yıldır mücadele ettiği takımına sahip çıkan Daum, eldeki oyuncularının gitmemesi yönünde yönetime rapor vermeye hazırlanıyor. Alman hoca kaleci Rüştü ile Brezilyalılar Luciano ve Nobre gibi kiralık oynayan futbolcuların yanı sıra sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Serhat'ın da takımdan ayrılıp Hertha Berlin'e gideceği dedikodularından rahatsız.

Kadroda istikrar olsun
Başarının kadro istikrarıyla yakalanacağını düşünen sarı-lacivertli ekibin hocası, yönetimden bu oyunculara sahip çıkması talebine hazırlanıyor. Fenerbahçe yönetimi de özellikle Luciano ve Nobre'nin takımda kalmasından yana. Ancak Brezilyalı oyuncular için yüksek bir para istenecek olması olasılığı yönetimi düşündürüyor. Yıllardır Fenerbahçe forması giyen Serhat ise mutsuz günler yaşıyor. Takımdan ayrılmak isteyen sarılacivertli futbolcunun gelecek sezon için Hertha Berlin ile anlaştığı söyleniyor.

Rüştü gözbebeği gibi
Ancak teknik direktör Daum, Serhat'ın ayrılmasına sıcak bakmıyor. Tecrübeli hoca, bu futbolcunun sakatlıklarından tam olarak kurtulup, aklını tamamen futbola verebildiği takdirde Fenerbahçe'ye çok yararlı olacağını düşünüyor. Kaleci Rüştü ise adeta Daum'un gözbebeği. Onsuz bir mücadeleyi asla düşünmüyor. Tüm bu konular Christoph Daum'un yeni sözleşme imzalamasından sonra teker teker açıklığa kavuşacak. Yönetim de Daum'un vereceği raporu inceledikten sonra bir karara varacak.
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Bence Nobre kesinlikle kalmalı.Turkiyede suan en iyi forcetlerden bir tanesi..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt