.Nobre için karar verildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.Nobre için karar verildi
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdman Yurdu, başarılı oyuncusu Mert Nobre'yi takımda tutma kararı aldı. Türk pasaportuda olan Brezilyalı golcünün durumunu görüşmek için özel bir toplantı yaptıklarını dile getiren başkan Mehmet Kahramanlı, takımda kilit role sahip olan kaptan Nobre'yi takımdan yollama riskini göze almak istemediklerini açıkladı.

AA'nın haberine göre, Mehmet Kahramanlı, 32 yaşındaki golcüyü satmaları durumunda yerine getirecekleri futbolcunun uyum sorunu yaşaması veya bekleneni verememesi gibi ihtimalleri düşünerek, transfere izin vermeme kararı aldıklarını dile getirdi.

Mersin İdman Yurdu Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Işık, oluşturdukları transfer komitesinin teknik direktör Giray Bulak'ın raporu baz alınarak bazı futbolcularla görüşmeye başladığını belirtti. Özellikle takımın eksikleri olan bölgelere takviye yapmayı planladıklarını söyleyen Işık, "Savunma ve orta sahamız zayıf kalıyor, bu bölgeleri güçlendirmemiz lazım, ayriyetten forvet bölgesine de bir transfer planlıyoruz. Toplamda 5 ismi kadromuza katmayı planlıyoruz." şeklinde konuştu.

Amaçlarının yeni oyuncuları kamp başlamadan takıma dahil etmek olduğunu belirten yönetici, "Yeni oyuncularla eskilerin kaynaşması ve uyum sorunlarını aşmamız için transferleri hemen bitirmek ve ligin ikinci yarısı için hazır olmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Mersin İdman Yurdu, Spor Toto Süper Lig'de 17. sırada bulunuyor.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bırak ın nobreyi, emenike yi alın ...
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Nobre mersin idman yurdunu ayakta tutuyor ne diye satıyorlar :hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt