Nobre çok pişman

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nobre çok pişman
Nobre çok pişmanKayserispor maçı sonrası alınan skoru yorgunluğa bağlayan Sinan Engin, Nobre konusunda da ilginç açıklamalar yaptı..

İşte Engin'in açıklamaları ;

"4'TE 4 OLMADI!.."
"4'te 4 yapmak istiyorduk olmadı. Çarşamba yüksek tempoda maç oynadık ama Kayseri oynamadı. Futbolcular yorgunluktan içeride yatıyorlar. 6 oyuncumuz milli takıma gidecek. Oradan da yorgun dönecekler. Ama bunlar bahene değil. İkinci yarıdaki doğru değişiklerle rakibi abluka altına aldık. İbrahim'in Bobo'nun pozisyonları vardı. Rakip katı savunma yaptı. 6 sarı kart gördüler. Biz hiç görmedik. Bir puan kötü değil. Yenilebilirdik de.."

"NOBRE PİŞMAN!.."
"Nobre çok pişman. Hergün benim odama geliyor, takımdan ayrı çalışıyor. Bugün de maça geldi. Soyunma odasına girdi. Devre arasında geldi. Oynarken bu kadar arkadaşlarıyla hislerini paylaşmıyordu belki. Nobre'yi hocasıyla görüştüreceğim. Eğer hocası affederse tekrar takıma kazandırmayı isteyeceğiz. Para cezası ise yönetimin alacağı bir karar. Onun durumu önümüzdeki hafta içi netlik kazanır.."

Maraton

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Son pişmanlık neye yaraaaaarr :ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
herşeyiin bedeli var , buraya kadaaaaarr..

ama nobre türk vatandaşı olmasaydı hemen satılırdı ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nobre kendini ne sanıyor ya 90. dakikada oyuna girmem diyor. Yönetim sonuna kadar haklı :oke:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Bu Fenerliler yokmuuu az deelsiniz haaa :ehe

Sizdeyken canım cicim Beşiktaşa gittimi vay Nobre aman Nobre :ehe

Ben herzaman gıcık aldım halada alıyorum :ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim dediğimde yanlış birşey yok ki. Hiçbir zaman kimse kulüpten büyük olamaz. Şahıslar geçicidir bir nobre gider başkası gelir. Ama baki olan beşiktaşın kalıcılığıdır :oke:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Sonuçta Nobre gıcık. :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt