arkadaşlar elektronikle uğraşan birisi olarak çok saçma birşey olduğunu söylüyorum bu arada patlama falanda olmaz elektrik kaçağı desen 3.6 volt en fazla kaçacağı oda dilini bile gıdıklamaz ama çok saçma bir yöntem
bu yöntemi söyleyen arkadaşın şarj aleti yok heralde
arkadaşlar elektronikle uğraşan birisi olarak çok saçma birşey olduğunu söylüyorum bu arada patlama falanda olmaz elektrik kaçağı desen 3.6 volt en fazla kaçacağı oda dilini bile gıdıklamaz ama çok saçma bir yöntem
bu yöntemi söyleyen arkadaşın şarj aleti yok heralde
Bu şekilde bantla sararsanız bataryada zaten var olan ısınma sorununu daha ileriye taşırsınız. Aşırı ısınma sonucu bomm, elinizde cebinizde patlar. Dikkat edin derim. Sevgiler.
kayış kopmuş olmalı bunu yapmak için patlama riski var ve niye bataryaya böyle bir zarar vereyim tertemiz 5 gün kullanıyorum zaten değmez kardeş yenisi kaç kuruş ki bunun.
Ya boşverin bi iki gün daha dayanacak diye orjinal bataryayı riske atamam sanki dağdamı yaşıyoruz bu kadar üşengeç olmamalıyız şarj makinesi var nede olsa
iyide o onun düşüncesi saygı duymak lazım dalga geçmek değil o öyle yapsın siz böyle bu kadar basit uzatmanın anlamı yok demekki risk almayı yeni şeyler yapmayı seviyor....ve sizinle paylaşmak istemiş.emeğe saygı.ama denemicem bataryama sürekli küfür etsemde az dayanıo die denemem.
Ben asla öyle bir şey yapmadım,yapmam da çünkü olabilir de olmayabilir de garantisi yok... Şaka bi yana bu olayı deneyen arkadaşlarım war diyorsun arkadaşların telefondan anlıyor mu teknik bilgisi war mı bunu bilmiyoruz...
arkadaşım bırakın valla yaa ne bozacaz orjinal pili zaten telefondaki orjinal pilim bozulmuştu 1 al kadar önce.birde yeni telefon.gittim orjinal pil aldım 2 tane biri yedek olarak.80 yetale ellerimden öptüsakın aman arkadaşlar yapmayın.gidip yedek pil alın en güzeli