No Root Screenshot It v3.41

Sponsorlu Bağlantılar

crazzyyasinn

Üye
Arkadaslar emege saygi tabikide sizlere marketteki en pahali uygulamalari bedavaya indirmek istemezmisiniz programin ismi Blackmart Alpha_0.49.93 bu fromda aratin karsiniza cikacak kullanimida cok basit hadi kolay gelsin

ankarabesk06

ankarabesk06

Üye
kardesim eline saglik harikasin

• Beğen
Tepkiler: SHS
Ertuğ Şan

Ertuğ Şan

Üye
Trlefondan alınmıyor ekran görüntüsü usb kablayla bilgisayara bağlamamı istiyor.telefondan nasıl lullanılıyor bu program?

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
tesekkurler. ainol hero tabletimde sorunsuz calisti :-) ama cok acil video kaydedenini bulmaliyim :-)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
saol kardeş :)

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

celalyesil

Üye
Lg l9 var bende karman çorman bir şekilde çekiyor ne olduğu belli olmuyor.

Kuzgun148

Üye
teşekkürler

• Beğen

ssss855

Üye
Not 2 gözünü Sevem millet para ödüyor bizde belessss

• Beğen

tankav

Üye
Teşekkürler

• Beğen
girlmania40

girlmania40

Üye
Böyle bi uygulama gerek yok!! Zaten telin kendinde bu özellik var. Guyc tusu ses kisma tuslari ayni anda 1saniye basili tutun tamamdir!! Benin tel xperia ray surum 4.0.4 sizde deneyin

Kardeş helal valla sana bunu bilmiyordum bende Xperia ray kullanıyorum süper oldu bu :-D

ridak05

Üye
merabalar ben t20 kullanıcısıyım ve bu işler pek anlamıyorum rica etsem ayrıntılı bi anlatım yapabilir misiniz

• Beğen
Tepkiler: secobabaxx ve SHS

svrcn13

Üye
uygulamanın telefona nasıl yükleneceğini ve kabaca özelliklerini yazarsanız sevinirim

• Beğen
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
merabalar ben t20 kullanıcısıyım ve bu işler pek anlamıyorum rica etsem ayrıntılı bi anlatım yapabilir misiniz

uygulamanın telefona nasıl yükleneceğini ve kabaca özelliklerini yazarsanız sevinirim

Özelliklerini ilk sayfada belirtmiştim :oke:

Uygulamayı eklentiden indirip telefonunuza atın ve herhangi bir dosya yöneticisinden bulup tıklayıp, kurun ve kullanmaya başlayın :)

- - - Eklendi - - -

v3.37 konuya eklendi..

Dilsat00

Üye
Deneyeceğim.

Üst Alt