No 70: Eye of Basir (%100 Türk Yapımı) -Ertelendi: 28 Haziran 2017

Sponsorlu Bağlantılar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
    Konu Sahibi
No 70: Eye of Basir (%100 Türk Yapımı) -Ertelendi: 28 Haziran 2017
Volkan Demir adındaki geliştiriciye ait Unreal Engine 4 oyun motoru kullanılan Korku/Adventure tarzı "No 70" isimli oyunu yapım aşamasında ve ilerleyen aylarda da "Steam-Greenlight" platrofmunda boy gösterecek.

Oyunun Konusu:
No:70 oyunu, kahramanımızın çocukluk döneminde yaşadığı korku ve gizem dolu olayları konu alıyor. Oyunun kahramanı geçmişte yaşadığı korkunç deneyimleri asla unutmamıştır. Benliğinin derinliğinde sürekli bu anılar canlanıp durmaktadır. Bu yaşanılan olaylara artık son vermek için, hayatına musallat olan sır ve gölgelerdeki gizemleri çözmesi gerekmektedir. Bu nedenle çocukluğunda yaşadığı No:70 numaralı o eve gider. Bu gizemler, geçmişte kendisi ve ailesinin bilinç altında iz bırakan korkunç bir sırrı ortaya çıkartacaktır. Kendisini ele geçiren bu karanlık, ona sunulan gizemleri ve gölgeleri takip etmesiyle son bulacak mı?
Aslında çocukluğumun geçtiği güzel bir yerdi burası, babannem ve büyükbabamın yadigarı…
Seneler sonra nasıl geldim bilmiyorum, geçmişi anımsıyorum, çimenlerin süslediği tahta çitlerin yolundan geçiyorum, hatırlamaya çalışıyorum.
Ellerim titriyor… Kıyısından dahi geçemediğim derin karanlıklar çekiyor içine beni gıcırtarak dişlerini.
Yalnızım yürüyorum, gölgelerin anlatacakları var…
Çocukluğumun geçtiği o eve gitmeliydim.
Orada sırlarım, korkularım vardı. Gölgeler, sesler, hisler vardı o evde. Babannemin, büyükbabamın anılarının olduğu, benim hayatımdaki huzursuzluklarımın nedeni olan o ev şimdi beni çağırıyor.
Sislerin arasındaki korkularımı aydınlatmalıyım.
Oradaki anıları, ruhları ve kendimi huzura kavuşturmalıyım.
Şimdi ayaklarım, yıllar sonra beni oraya sürüklüyor ve halâ korkuyorum!

Oyunun ekran görüntüleri ve videosu aşağıdadır.

Resmi Facebook Sayfası:
Resmi Sitesi:

Steam:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Yeni Gameplay Trailer:

Daha da yeni trailer: :)

Minimum sistem gereksinimleri
CPU: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @ 2.60 GHz
RAM: 4 GB
OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit - Mac osx - Linux
Video Card: NVIDIA GeForce GTS 450 (1 GB) or AMD Radeon HD 5870 (1 GB)

Önerilen sistem gereksinimleri
CPU: Intel Core i5-2500K @ 3.30GHz
RAM: 8 GB
OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 760 (4 GB)

Güncelleme: Oyun 28 Haziran'da çıkıyor! Oyunun fiyatı 31₺ olacak.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Jan

0MG90

0MG90

Üye
Güzel oyuna benziyor

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Umarım beğenilen bir oyun olur verdikleri emeğe değer haber için teşekkürler :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
    Konu Sahibi
aynen güzel bi iş çıkacak bundan, ümitliyim, gururluyum, pek korku oyunu oynamam ama tam destek alırım bi dal bundan :oke:
yazmayı unutmuşum, Unreal Engine 4 oyun motoru kullanılıyor oyunda ;) ilk mesaja ekledim

afwerker

afwerker

Üye
Teşekkürler haber için.

szqn55

szqn55

Üye
oyun güzel emeğine sağlık ama amacı ne bu oyunda anlamadım gizli nesne mi bulcaz ne yani?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
    Konu Sahibi
Ana konuya oyunun konusu eklenmiştir :oke:
vee yeni trailer da gelmiştir :thumbup:

mrzstyl

mrzstyl

Üye
trailer güzel olmuş hayalet felan vursak iyi olur bu oyunda ha

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Amnesia tarzı oyun olsa mükemmel olur. Yada Outlast tarzı. Yani oyunda silah olmasın, sadece kaçalım. O zaman çok manyak oluyor

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
    Konu Sahibi
Amnesia tarzı oyun olsa mükemmel olur. Yada Outlast tarzı. Yani oyunda silah olmasın, sadece kaçalım. O zaman çok manyak oluyor

Oyunda silah yok, videolardaki crossair (hedef imleci) oyun henüz yapım aşamasında olduğundan yapımcı grafiksel orantılar filan için açık tutuyormuş onu, oyun tamamlanınca crossair olmayacak. Yani outlast tarzı araştır/gizlen/kaç mantığında bi hikaye bizi bekliyor diyebiliriz ;)

mrzstyl

mrzstyl

Üye
outlast a sinir olmuştum ya deli veriyor odunu veriyor odunu karanlıkta odada kapıyı bulamıyodum hayır bari bir iki tokat atıp sersemletseydik delileri bari :hmmm

• Beğen
Tepkiler: HELL BREAKER
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar oyun Steam Greenlight platformuna gelmiştir!

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
    Konu Sahibi
ve oyuna yeşil ışık yakıldı :thumbup:
sistem gereksinimleri ana konuya eklendi. herkes oynayamayacak gibi duruyor :dry:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
    Konu Sahibi
yeni Gameplay videosu ve yeni ekran görüntüleri ana konuya eklendi. Oyunun ismi güncellendi.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
    Konu Sahibi
oyunun çıkış tarihi açıklandı ve fiyatının da 31₺ olacağı söyleniyor :cool

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ülkemiz adına bunlar da güzel hamleler ama tutacağını sanmıyorum. Özgün bir şeyler yapmak lazım.