Niye

Sponsorlu Bağlantılar

OPC

OPC

Üye
    Konu Sahibi
Niye
Ben sayısalım diğer liseleri bilmiyorum ama anadolu lisesinde neden bize zorunlu olarak haftada 3 saat edebiyat dersi gösteriyorlar? Ben lys'de edebiyat çözmeyeceğim ve bu ders opsiyonel ders olarak alınmıyor zorunlu olarak veriliyor. Fizik 2 saat, kimya 2 saat, edebiyat 3 saat meb neyin kafasında görüşlerinizi bekliyorum :hmmm

Akıncı

Akıncı

Üye
bende bilsem ama boşver ders beş olunca sorun yok :ehe

OPC

OPC

Üye
    Konu Sahibi
Akıncı

Akıncı

Üye

La edebiyatı zorla 2 getiriyorum tmlerle aynı sınava giriyoruz yakıcam bu okulu bizim okul mu böyle sadece anlamadım ki :angry:
türk okulunda dil anlatım ve edebiyat göstermeseler:ah
bizim okulda iki yabancı dil var

OPC

OPC

Üye
    Konu Sahibi

türk okulunda dil anlatım ve edebiyat göstermeseler:ah
bizim okulda iki yabancı dil var

Ya ama çelişki var işte sayısal seçenlerden 100 kişiden 5-6 tanesi alan değiştirip lysde edebiyat çözüyor ki gördüğümüz edebiyat saçmalık bence yazarları falan öğreniyoruz genel kültür olsa eyvallah yabancı dil bizde de 2 tane var

Enes

Enes

Üye

La edebiyatı zorla 2 getiriyorum tmlerle aynı sınava giriyoruz yakıcam bu okulu bizim okul mu böyle sadece anlamadım ki :angry:
onu bunu geç de hangi araba geliyor bana biliyor musun :aha:

paradox07

paradox07

Üye
OPC sen degil ama bunun sayesinde o kadar sayisalci edebiyat sinavina girip pdr,hukuk okuyor ki sorma.ben TM ciydim onlara cok gicik olurdum.sen de oyle bi sey yapip kufur yeme milletten ya da sen bilirsin :ehe

Üst Alt