nintendo3ds

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
nintendo3ds
arkadaşlar ben nintendo 3ds almayı düşünüyorum teknosada 600 tl diyorum ki 2 yıl önce 1000 tl se seneye bi 300-400 tl ye düşer de alınacak bir konsulmu ? psvita da düşündüm ama 3ds daha mantıklı geldi hem klasik hem daha ucuz yrıca oyunları nereden bulucam internetten her oyunu indirebilirmiyim ve oyunları nereye yüklüyecek çok sorularım var birde şu joystick dayanıklımı kullananlar yorum yapsın böyle seneye yazın almayı düşünüyorum nintendo ds alacaktımda 3ds daha iyi hem ds nin modası geçti hemde 300-400 tl onu alana kadar 3ds alırım bi ara xperia mini pro almayı düşünüyordum ama baktım ki benim samsung starım var :D en iyisi geçen yıl ps2 m bozulmuştu bu konsol iyi olur dedim :) psp falan sony almam daha sürekli sorun :S ps2 mi az sevise yollanadım birde 3ds ısınıyormu oynattıgı oyunlara bakınca farkettimde çözünürlük çok yüksek ısındırıyormu yada kasma varmı ???

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
yardım eden kimse yok..

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Kardeşim şöyle diyeyim aynı fiyata bir PS Vita Wi-Fi modeli varken 3DS'i sakın alma.Gerekirse git 2. el oyun al bu pek problem değil açıkçası.Sen sen ol gidip PSVita dururken 3GS alma.Eğer düşünürsen PS3 ya da XBOX360'ta alabilirsin.

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
nereye birşey yazsam vazgeçiriyorlar !!! başka birşey almak için demedim nintendo 3ds ile alakalı birşeyler sordum yok psvita al yok o yok bu!!! xbox 700+ birinci eller sony nin oyun konsollarını asla almam ps2 min bana çektirdiklerini bir görseniz daha tamiryollamayacagım !!! 6-7 oldu ayrıca oldu ki x360 aldım bayburt gibi bir yerde oyunları nerede bulucam !!! nds ye belki netten oyun indirebilirdim belki ama ETMEDIGINIZ YARDIMLAR SAYESINDE almaktan vazgeçtim !!! samsung starımla idare edeceğim artık !!!

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
nereye birşey yazsam vazgeçiriyorlar !!! başka birşey almak için demedim nintendo 3ds ile alakalı birşeyler sordum yok psvita al yok o yok bu!!! xbox 700+ birinci eller sony nin oyun konsollarını asla almam ps2 min bana çektirdiklerini bir görseniz daha tamiryollamayacagım !!! 6-7 oldu ayrıca oldu ki x360 aldım bayburt gibi bir yerde oyunları nerede bulucam !!! nds ye belki netten oyun indirebilirdim belki ama ETMEDIGINIZ YARDIMLAR SAYESINDE almaktan vazgeçtim !!! samsung starımla idare edeceğim artık !!!

E sen bilirsin...Gidip ne diyelim sana XBOX-360, PS3, PSVita 3DS'ten milyarlarca kat daha iyidir diyoruz sen yok istemiyorum diyosun e git al o zaman 3DS'ini bize neden soruyorsun.Sana arızalı PS2 gelmiş olabilir ama Sony ürünleri kalitesiyle bilinir hatta sırf bu yüzden bir çok kişi garantili değilde spot PS3-2 alır ve sorunsuzca kullanır.Almayacaksan almazsın sen bilirsin.Allah Allah ! İster al ister alma bizene kardeşim.

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
Dediğim gibi x360 slim almayı çok istiyorum ama oyle bır ımkanım yok !!! hergün istanbula giden biri de değilim bayburtta ps2 oyunlarını zor buluyordum netten indireyiim desem 6 gb kotalı internetim var internet cafeden indirsem neye yazdırıcam ?? burada çift katmanlı dvd nerden bulucam? geçen gün aradım bulamadım cd-rw yi zar zor buluyorum zaten !!!aradım 2 dvd yede bolunmuyor !!!

- - - Eklendi - - -

anlaşılan cadde cadde dolaşıp kocaman (!) bayburtta ps2 yi tamir ettirmeye çalışıcağız olan bu :(

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Dediğim gibi x360 slim almayı çok istiyorum ama oyle bır ımkanım yok !!! hergün istanbula giden biri de değilim bayburtta ps2 oyunlarını zor buluyordum netten indireyiim desem 6 gb kotalı internetim var internet cafeden indirsem neye yazdırıcam ?? burada çift katmanlı dvd nerden bulucam? geçen gün aradım bulamadım cd-rw yi zar zor buluyorum zaten !!!aradım 2 dvd yede bolunmuyor !!!

- - - Eklendi - - -

anlaşılan cadde cadde dolaşıp kocaman (!) bayburtta ps2 yi tamir ettirmeye çalışıcağız olan bu :(

Kardeşim Xbox'ı almayı çok istiyorsan oyunlarını internetten alabilirsin.Ben istanbulun göbeğinde yaşamama rağmen oyunları internetten alıyorum.Hem çok daha ucuza geliyor hemde kapına kadar getiriyorlar.Birde kalmadı, yok derdi olmuyor.

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
konu kilitlene bilir ps3 alıcam sorun cozulmutur tum bılgılerı edındım :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...