ibiscoo
Üye
Nintendo atarisinde oynadıgımız efsane oyunlar(mario pacman vs..)
Arkadaşlar açtığım ilk konu benim hobilerimden olsun istedim umarım sizinde hoşunuza gidecektir bu oyunlar.. eskiden süper mario,pacman,contra oynamakla geçerdi günlerimiz ama şimdi nerde o eski tv atarileri ? ama yinede ben sizinle belkide daha önce paylaşılmış olan bi konu da olsa affınıza sığınarak paylaşmak istiyorum.. işte benim oynadıgım oyunlar ve kurulumları ...
İlk önce gpfce programını kuruyoruz bu program bize .nes uzantılı oyunlarımızı açmaya yarıyor..
ardından benim upload ettigim ve telefonumda bizzat kendim oynadıgım oyunları sizinle paylaşayım
gpfce programını telefonunuza kurduktan sonra programın menüsünden load ROM'a tıklıyorsunuz ardından bu verdigim oyunları yüklediginiz yeri dosya yöneticisi mantıgıyla arayıp bulun ve oyun başlasın.. iyi oyunlar dilerim herkese umarım yardımcı olmuşumdur...
İlk önce gpfce programını kuruyoruz bu program bize .nes uzantılı oyunlarımızı açmaya yarıyor..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ardından benim upload ettigim ve telefonumda bizzat kendim oynadıgım oyunları sizinle paylaşayım
gpfce programını telefonunuza kurduktan sonra programın menüsünden load ROM'a tıklıyorsunuz ardından bu verdigim oyunları yüklediginiz yeri dosya yöneticisi mantıgıyla arayıp bulun ve oyun başlasın.. iyi oyunlar dilerim herkese umarım yardımcı olmuşumdur...