Nimbuzz v2.04 S60v5 SymbianOS9.4 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi

Nimbuzz Mobil ile ücretsiz arama,sohbet,mesaj ve dosya gönderebilirisniz. Skype, MSN, Yahoo, ICQ, AIM, Google Talk ve daha fazla topluluktan arkadaşlarınızı birleştirir.Bir giriş,bir kişi listesi,tüm hesaplar
Kim çevrimiçi ve nerede gör, arama/grup araması,çevrimdışı mesajlaşma, fotoğraf/müzik/video gönder, sesli mesaj gönder
Tasarruf Yapın: Dakikaları saymak yerine Nimbuzz ile arkadaşlarınızı uluslararası ücretsiz tarife ile arayın.Aynı zamanda sabit telefonlardaki arkadaşlarınızı ve cep numaralarını VOIP hesabınızı kullanarak arayın.
Ardaşalrınızın Yerini Bulun:Harita üzerinde kendi yerinizi arkadaşlarınızla paylaşın ve onların yerini görün.Yüzyüze görüşmeler ayarlamak için ideal.
Sesinizi Duyurun: Arkadaşlarınız çevrimdışı ise onlara bir "Buzz" gönderin ve ulaşmaya çalıştığnızı bildirin.Bu işlem arkadaşınızın cebinde Nimbuzz'u çalıştırır.
Bağlantılarınızı Asla Kaybetmeyin: Bağlantılarınızı saklamak ve yedeklemek için Adres Defterini kullanın.
Nimbuzz Mobi'li indirmek ve kullanmak ücretsizdir. Hiçbirşey için fatura yada masraf çıkarmıyoruz. Nimbuzz cep telefonunuzun internet sağlayıcısını kullanır ve bu sağlayıcı size fatura gönderebilir.eğer bir WiFi bağlantısı kullanmıyorsanız sınırsız internet servisi kullanmanızı öneririz.Arama türünüze bağlı olarakta servis sağlayıcınız size fatura gönderebilir.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: jejep, rkap, erdew ve 10 diğerleri

ceydonmez

ceydonmez

Üye
cok guzel bır program fakat soyle bır sıkıntı yasıyorum bılmıyorum sızde de aynı durum soz konusu mu,karsı taraf bana ileti yazdıgında bana iletiliyor fakat benım ona veya baska bır onlıne olan bırıne nimbuzz-msnden yazdıgımda ona ileti gıtmıyor,bu konuda yardımlarınızı beklıyorum.

Aksi

Aksi

Üye
tesekkurler

ceydonmez

ceydonmez

Üye
bu konuda benden baska bu sorunu yasayan yokmu?

FOXT61

Üye
msn lıstesınde cevrımıcı olan bazı kısılerı gostermıyo guncellendı 50 kere aynı sorun hala var :/

Revengeful

Emekli Yönetici
sağolasın

Kingmortall

Kingmortall

Üye
teşekkürler gzel paylaşım

ceydonmez

ceydonmez

Üye
Çoğu ınsan nedense hıc denemeden her onune gelen program ıcın tesekkur edıyor :S

mümkünse bır deneyın

kerim5534

kerim5534

Üye
Tesekkur

FQXT

FQXT

Üye
Facebook chatın sorunsuz calısması ıcın pc den facebook chatı acık bırakın ole cıkın kaalı olursa gırmıyor...

Ferzan

Ferzan

Üye
Teşekkürler

kama418

Üye
program çok guzel ama kişileri engelleme yapamıyorsun veya daha önce engelli kişileri listede göremiyorsun kişileri yönetemiyorsun

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
tşkler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt