Nimbuzz Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gambit2

Üye
    Konu Sahibi
Nimbuzz Hakkında
Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Bugün yanlışlıkla Nimbuzz kullanırken hesabımdan çıktım, yeniden girmek isterken kullanıcı adı ve şifremi doğru yazdığım halde kullanıcı adı veya şifreniz yanlıştır diyor. Şifremi kurtarmak istedim gerekli telefon numarasını yazdım veriler gönderildi en kısa zamanda mesaj gelecektir türünden bir yazı göründü fakat kısa mesaj hala gelmedi. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla.

erdew

erdew

Üye
bende de aynısı olmustu mesaj yollamıslardı biraz daha bekle hemen yollamasalarda yolluyorlar

Gambit2

Üye
    Konu Sahibi
30 dakika olmuştur numaramı yazalı. Fakat hala mesaj gelmedi. Acaba ne zamana mesaj gelir ?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bi Ara Bende De Olduydu Sonradan Düzeldiydi

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Bugün yanlışlıkla Nimbuzz kullanırken hesabımdan çıktım, yeniden girmek isterken kullanıcı adı ve şifremi doğru yazdığım halde kullanıcı adı veya şifreniz yanlıştır diyor. Şifremi kurtarmak istedim gerekli telefon numarasını yazdım veriler gönderildi en kısa zamanda mesaj gelecektir türünden bir yazı göründü fakat kısa mesaj hala gelmedi. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla.

bence yeni bi profil aç daha iyi :oke:

'Patron

'Patron

Üye
Bence de yeni profil aç.

omerynd

omerynd

Üye
nimbuzz bazen o hatayı yapıyor nedendir bilinmez. Mesaj gelmediyse yeni profil oluştur bence de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt