Nikon D5000 mi, Canon 500D mi?

Sponsorlu Bağlantılar

elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nikon D5000 mi, Canon 500D mi?
Arkadaşlar bu konu hakkında çok farklı görüşlü arkadaşımızın olduğuna eminim.Evet çok zor bir zoru çok zor bir seçim. Benim bir görüşüm var elbette ama sizlerin değerli düşüncelerinide merak ediyorum, fikrim değişebilir.. Şuan Canon yarı profesyonel kullanıyorum. Siz olsaydınız Nikon mu derdiniz Canon mu? D5000 mi 500D mi? Şimdiden teşekkürler...

BU resım temsilidir.

cyber-warriorr

Üye
D5000 derim

Onur Saka

Onur Saka

Üye
:oke:

elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
belkide birebir Canon kullandığımdan ileri gelcek, ben CANON 500d dememe rağmen Canon Eos 550d siparişi vermiş bulunmaktayım. :)

elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
makinama sonunda kavuştum.. süper makina. Canon işte başka birşey demeğe gerek varmı. made in japan.

godsmack06

Üye
bence canon arkadaşım..

cyber-warriorr

Üye
dünyaca en iyi ve en süper kalite nikon derim arkadaşım . o canon almanın yanı sıra senın içinde bir canon sevgisi kalmış ondan dolayı canon'a yönelmişsin . durum bundan ibaret . ben nikonu sevmıyorum canon'da sevmıyorum . ben kaliteyi seviyorum :)) ben canon d500 de nikon d40x nikon d5000 de kullandım . aynı manzarayı aynı şekılde canon ile yakalayamadım . herşey aynı olmasına ragmen manzara aynı zaman saat aynı ama kalite aynı degildi . nikonun verdigi kalite yoktu oysa :))) bilmem anlatabildim mi :))

yucel96

Üye
ben d5000 kullanıyorum kesınlıkle d5000

Üst Alt