a.emre
Üye
Nikon Coolpix S9100+Case Logic Taşıma Çantası+Transcend 8GB SDHC Class10 Ultimate Hafıza Kartı
Mayısta almış olduğum başlıkta belirttiğim ürünleri nakit ihtiyacımdan dolayı satmak durumundayım.İlgilenenler buradan veya 0546 296 42 50 nolu telefonumdan ulaşabilir.Makineyi çok kullanamadım vaktim olmadı.(yaklaşık 500 fotoğraf-2 video çektim) HD(1080p) stereo sesli 30fps video kaydı yapıyor.Ayrıca 240fps yüksek hızlı video kaydı da yapabiliyor.18x optik zoom gerçekten etkileyici.Çekimler benim hoşuma gitti.Fakat herkesin kalite algısı farklı olabilir.Bu yüzden ilgilenenler bildikleri herhangi bir siteden araştırırlarsa makineyle ilgili daha net bilgileri olur.Belirttiğim üç ürün için istediğim fiyat 850 liradır.(Ankara Kentpark Mediamarkt tan 980 liraya almıştım)Benim bildiğim gördüğüm hiçbir problem,çizik vs. yok.Takas teklif etmeyin başta da belirttiğim gibi nakit lazım.Ayrıca geri iade de alamıyorum.Malum elektronik cihaz.Kimse mağdur olmasın.Site izin vermediği için resim yükleyemedim.İsteyenlere maille yollayabilirim.