Nikon alıcam ama ??

Sponsorlu Bağlantılar

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Nikon alıcam ama ??
Arkadaşlar bu yaz Nikon D3100 almayı düşünüyorum 66 tl Taksit ile Evkur 24 Aylık satıyor sizce fiyatı uygunmu benim kullanım amacım büyük çoğunluk video ve fotoğraf olucaktır.Sizce bu makina beni kaç yıl götürür +'ları -'leri nelerdir ?

Akıncı

Akıncı

Üye
link atsana bi ?

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
nikon ve canon en iyi markalardır

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
eğer profesyonelce ilgilenmeyeceksen senin için iyidir hatta çok iyidir profesyonel olarak ilgileneceksen yeni len alman gerekir
Yıl olarak bakma her makinenin belirli poz sayısı vardır o kadar fotoğraf çetikten sonra çok dayanmaz çekebileceği poz sayısına bakman lazım
Dediğim gibi eğer profesyonel düşünmüyorsan bu sana yeter de artar açıkçası eğer ilgilenmeyeceksen bence profesyonele para harcama normal bir fotoğraf makinesi al

- - - Eklendi - - -

bir bilgi daha vereyim bu nikonda 100lü olanlar hd video kaydı yapar mesela nikon d3000 ile d3100 ün tek farkı 3100ün video kaydı yapmasıdır

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
bu arkadaşlar link burda fiyatı sizce nasıl

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
teknosaya göre yaklasık 100 tl pahalı

Web Designer

Web Designer

Üye
Bence hafta sonu indirim oluyor genelde ;Vatan 'a , Bimeks' e ,Gold ' a ve Teknosa ya bak.

-efşan

-efşan

Üye
Aynı makineyi 55x200 Vr mercek ile 2100 Tl'ye aldım. Artı olarak üzerinde mevcut olan 18x55 Dx mercek ve 8 Gb Class 10 ultra hafıza kartı. Makineyi hiç araştırmadan beş dakika içinde aldım ve pişman değilim, öyle sanıyorum ki pişman da etmeyecek bir makine.

KayraBey

KayraBey

Üye
Bugün bir teknoloji market açılışı var ve bu cihaz 999 tl

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hepsiburadadan al

OPC

OPC

Üye
eğer profesyonelce ilgilenmeyeceksen senin için iyidir hatta çok iyidir profesyonel olarak ilgileneceksen yeni len alman gerekir
Yıl olarak bakma her makinenin belirli poz sayısı vardır o kadar fotoğraf çetikten sonra çok dayanmaz çekebileceği poz sayısına bakman lazım
Dediğim gibi eğer profesyonel düşünmüyorsan bu sana yeter de artar açıkçası eğer ilgilenmeyeceksen bence profesyonele para harcama normal bir fotoğraf makinesi al

- - - Eklendi - - -

bir bilgi daha vereyim bu nikonda 100lü olanlar hd video kaydı yapar mesela nikon d3000 ile d3100 ün tek farkı 3100ün video kaydı yapmasıdır

Katılıyorum :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt