Nihayet Trident W-t3 ten kurtuldum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilteber05

Üye
    Konu Sahibi
Nihayet Trident W-t3 ten kurtuldum
Dün Samsung S8530 wave 2 aldım. Mükemmel ötesi bir telefon. Trident bu telefonun pisliği bile olmaz. Şükürler olsun kurtuldum w-t3 ten. Daha çin telefonlarına yaklaşmam bile.

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
Trident'ten kurtulup sevinmene sebep olan gerekçeleri yazarsan iyi olur, yani telefonun dezavantajları nelerdir, ilk alışta niçin tercih etmiştin? Almayı düşünenler ona göre hareket eder.

meme4

meme4

Üye
Trident'ten kurtulup sevinmene sebep olan gerekçeleri yazarsan iyi olur, yani telefonun dezavantajları nelerdir, ilk alışta niçin tercih etmiştin? Almayı düşünenler ona göre hareket eder.

bir tridentlinin halinden gene bir tridentli anlar geçmiş olsun bu yıl sonuna kadar sinirden duvara atıp kırmazsam bende degiştircen arkadaşım sende dezavantajlarını sormussun sana en iyi şekilde cevap vercem bu telefonların hiç bir avantajı yokki hep dezavantajları var o yüzden saymamayım sitesine gir tüm özelliklerine bak hepsi sorunlu yazılıma gelince öyle yazılımmı olur getirsinler bi kaç mühendis beraber çalışalım bu tridentten daha iyi bir yazılım yaparız

Ocean258

Ocean258

Üye
hocam o çin malı telefonu alırken dusunecektın bole bırsey olacagını :)) Benı bugune kadar yanıltmadılar bı tanemı adam akıllı telefon yapılmaz.. :)

fireman87

fireman87

Üye
Bizede geçmiş olsun demek düşer :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt