Nihat Özdemir: Kimse bizden yarım puan bile silemez

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Nihat Özdemir: Kimse bizden yarım puan bile silemez
[h=2]TFF ve Kulüpler Birliği Vakfı arasındaki toplantının ardından Nihat Özdemir çarpıcı açıklamalarda bulundu.[/h]
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve yöneticileriyle Kulüpler Birliği Vakfı üyeleri arasındaki toplantı sona erdi.
Nihat Özdemir; Değerli arakadaşar hepinizin bildiği gibi TFF ve Kulüpler Birliği toplantılarına bir ben ve asbaşkanım katıldık. Bu toplnatılara çok önem verdik. Ve Gerekli çabayıyı gösterdik. Tüm toplantılarda doğru bildiğimizi aktardık. Kimseye ne özel ne de genel bir açıklama yapmadık. İçeride konuşulanlar çarpıtılarak devamlı servis edildi. Bu da bizi Fenerbahçe camiası açısından zor bir süreç yaşattı. Öyle şeyler yazıldı ki; sanki biz söyledik. İçeride yapılan toplantıda bizler şunu söyledik. Biz herhangi bir şekilde Fenerbahçe'ye verilecek hiçbir cezayı kabul etmiyoruz." dedik.
[h=4]58.MADDE DEĞİŞMESİN[/h]Bizden yarım puan bile kesemezsiniz. F.Bahçe olarak 58.Madde değişmesin. Kim suçluysa ceza verilsin. Genel Kurul'da hiçbir şekilde değişkikliklere katılmıyoruz. Tüm deliller ve savunmalar alındıktan sonra ceza verilir.
[h=4]"UEFA'NIN MÜDAHALELERİNİN ALTINDA YATANLAR ARAŞTIRILMALI"[/h]Ali Koç ise yaptığı açıklamada, "Ağustos'ta bir konuşma yapmıştık. Şampiyonlar Ligi'ne alınmadığımız günlerdi. Bu süreci geride bırakmak istediğimizi belirtmiştik. İddialar çıkıyor, kayıtlar basına yansıyor, her şeyin adeta oyun gibi 7 ay boyunca inişli çıkışlı bir grafik şeklinde sürdüğünü görüyoruz. Her şey F.Bahçe üzerinden kurgulanıyor. Biz savunma ve müdafaa hakkımızı kullanmamışken, ki 8 kulübün adı geçerken; F.Bahçe'nin ön planda tutulmamasını istiyoruz. Adil bir savunma için TFF'nin bize destek olmasını rica ettik. F.Bahçe olarak genel kurulun gereksiz olduğunu, 58. maddenin değişmemesini gerektiğini söyledik. Yine aynı şeyi ifade ediyoruz. Ne zaman UEFA olayı gündeme gelse, bizim öne atılmamıza şahit oluyoruz. UEFA'nın topa bu kadar girmesinin nedeninin farklı olduğunu, Cornu'nun ifadesini geri çekmesi; bunu yalanlamak değildir. Söylemek istediğimiz, kendi iç işlerimiz olmasına rağmen, UEFA'nın niye bu kadar müdahale etmek istediğinin altında yatanların araştırılması gerekmektedir" ifadelerini kullandı.
 


haltie

haltie

Üye
yatsın kalksın tff başkanına dua etsinler.her şey yolunda ilerliyor bence çok fazla konuşup ortalığı bulandırmasınlar;)
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Bunlar daha bir şey değil ...

Mahkeme ye çıkıldığında , Fenerbahçe nin ne denli
temiz bir camia olduğunu HERKES o zaman BİR KEZ daha görecek ...:oke:


 
greenmile

greenmile

Üye
amaç belli bjk ve tsyi bu işin içinden bir şekilde çıkarmak.Biz cezamız varsa düşmek istiyoruz.Bence Beşiktaş'ta cezamız varsa bizi düşürün diyebilmeli.Puan silmek bizim için küfür gibi birşey ve kabul edilemez.Fenerbahçe'nin olduğu heryer süper lig olur,gider paşalar gibi oynarız.Hem düşürme hem etinden sütünden yararlan.Çok güzel dava :ehe
 
haltie

haltie

Üye
Beşiktaş her zaman camia olarak bir suçu varsa yöneticilerin gerekli cezaları alması gerektiğini savunuyordu kulüp olarak.

Hatta yönetim kupayı iade etti,taraftar aklanında gelin dedi.Bunlar somut örnekler.

Ama fenerbahçe böyle ılımlı bir tutumun yanı sıra restleşmeyi seçti.

Şunu unutmamak lazım Aziz yıldırım bir insan Serdar adalı bir insan tayfur hoca bir insan ve hatalar insanlara mahsustur.Ve hoş olmayan şeyler yapabilirler.Ama bu Beşiktaşın çirkin bir takım olduğu fenerin çirkin bir takım olduğu anlamına gelmez.

Fenerbahçe küme düşmezse aklanmışmı olacak.Önemli olan mahkemedeki dosyalardır.Bence suçu sabit olmasa dahi kanıtlar olan bir konuda insanlara körü körüne bağlanmamak lazım.Hayal kırıklığı hoş bir şey değil çünkü.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Fenerbahçe mahkeme de aklanacak Halit ...
Buna yürekten İNANIYORUZ ... :oke:
 
haltie

haltie

Üye
:ehe Aklanabilir burası Türkiye.:)

Ama gerçekten tamamen temiz olsaydı suçsuz olsaydı emin ol on kere çıkardı.

Fenerbahçe camiası çok etkili bir camia Ali suçsuz bir fenerbahçe başkanını kimse tutamaz içerde ha bir fenerli çıkar aksini der o zaman kendi takımını küçültmüş olur;)
 
greenmile

greenmile

Üye
Beşiktaş kupayı iade etmedi yani federasyona geri verilmiş kupa yok ;)

Fenerbahçe'nin izlediği yol doğru.Çünkü iddialar akıl ve mantığa dayanmıyor.Mesela ts bursa maçı için bursalı bazı oyuncalara teşvik verdiğimiz söyleniyor ancak ne hikmetse bursayla evimizde oynadığımız maç için şike yapmak aklımıza gelmiyor ve o kadar iyi oynadığımız maçta puan kaybediyoruz.Bu örnekler çoğaltılabilir.Mesela inandırıcı olsun diye Bjk-Fb maçında sizin ferrayi falan da koyardım ben olsam.:D

Aynı şekilde Beşiktaş İbrahim Akın ve İskendere şike teşvik edecek ama ne alakaysa bunlardan biri gol pası verecek,diğeri de gol atacak.Böyle bir mantıkla şike yapılmayacağını yoldan geçen çocuklar bile bilir.Tayfur hoca ve Serdar Adalı'nın da tek bir suçu yok.

Mesela Aziz yıldırım inşaat işçilerinden bahsediyor şike deniyor,tsli yöneticiler demir den falan bahsediyor ama onlara birşey yok,bu çelişkili durumlarda camiaların kenetlenmeleri en mantıklısı.

Biz geçen yıl hiçbir maçı rahat izlemedik,öyleki iddaası olmayan karabükün kalecisi bize ayakkabı bile fırlattı.Şike 7-0,8-0 la yapılır.Sakin sakin maçını izlersin.Ama geçen yıl,kalpten gidiyorduk.

Geçen yıl şike olduğuna inanmıyorum.Kısacası bu iddiayı ortaya atanlara değil,tanıdığım insanlara güveniyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Halit dava sonucunu bekleyerek yorum yapmayı dene bence ...:)


 
haltie

haltie

Üye
Kendin yorum yapıyorsun Ali bence sende dava sonucunu bekle ve somut mahkeme belgelerine dayanarak yorum yap.:)

Sen diyorsun ki tamamiyle suçsuz hiç bir suçu yok bu mahkeme sonucumu değil;)Önerini kendinde uygulayabilirsin kardeşim.

Ha bu arada her takım şike yapacak buna karışacak diye bir şey yok.Her futbolcuda yapmaz.Bir takımın bir mücadelesi olur amacı ilk beşe girmektir örneğin bursaspor;)Avrupa kupaları için mücadele eder o adamlarla tabiki şike yapamazsın adamların bir hedefi var.Ama o takımdan bir oyuncu için teşvik verebilirsin git tsye gol at sana bir ev diyebilirsin tamamen örnek bunlar.O yüzdendir ki Mantığı düz kurmamak lazım:) Sadece renklerle konuşmamak lazım.

Ben koyu beşiktaşlıyım.Ama hayatta kendi doğrularım var.Dürüstlük gibi kıvırmamak gibi.Net bir insanım bu konuda.Beşiktaş çok önemlidir ama bu kavramlarda önemlidir.Zaten bu kavramlarını bünyende barındırıyorsan iyi bir Beşiktaşlısındır.:)
 
SHS

SHS

Üye
nasılda kendinizi kaptırıp uzun uzun yazıyorsunuz, ben fanatik olmadığımdan anlayamıyorum herhalde bu aşkı..
 
greenmile

greenmile

Üye
iddialarla kimseyi infaz edemeyiz, bugün adam bile öldürsen savunman alınmadan karar verilemez.Kaldı ki bugün davalarda beraat eden insanlara hayır sen suçlusun demekte haksızlıktır.

Bu arada suçsuz olan kulüpler çıkıp biz kendimize güveniyoruz bu yüzden 58'i değiştirmeye gerek yok diyebilmeli.En ufak bir şike,teşvik olmadığında zaten bu 8 takımda beraat edecektir.Bir defalık küme düşmeyi kaldırmak demek bundan sonra bu tarz gerçekleşebilecek olayları sadece meşru kılacaktır.O yüzden değişmemeli,değiştirmeye çalışandan şüphe duyarım :)
 
  • Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Tamam Halitcim , kızma ya ...:ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt