Nihat Kahveci İle Sözleşme Feshedildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nihat Kahveci İle Sözleşme Feshedildi
Kulübümüz futbolcularımızdan Nihat Kahveci ile olan sözleşmenin feshedildiğini duyurdu. 13.00 sularında IMKB'ye yapılan bildirimde şu ifadelere yer verildi; "Profesyonel futbolcularımızdan Nihat Kahveci ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmiştir."


Nihat Kahveci'nin Konyaspor maçında Ricardo Quaresma ile olan kavgası uzun süre gündemde kalmıştı.

NİHAT: "HERKESE HAKKIMI HELAL EDİYORUM"

Nihat Kahveci, Lig TV'de canlı yayında yaptığı açıklamada, işler sahada iyi olmadığı zaman, gerekli verim alınamadığı zaman insanların oyuncular hakkında konuşmaya başladığını dile getirerek, ''Biz de böyle bir karar aldık. Herkese teşekkür ederim. Özellikle taraftarımıza teşekkür ederim. Sahada iyi de olmasam, bana desteklerini sürdürdüler. Tek üzüntüm, taraftarımızın verdiği desteğe sahada karşılık verememiş olmak'' dedi.

Duruşuyla kimliğiyle Beşiktaş camiasını çok iyi temsil ettiğine inandığını, bundan sonra da nereye giderse gitsin aynı duruşu ortaya koyacağını anlatan Nihat, ''Geldiğim andan itibaren ekonomik anlamda aldıklarım, verdiklerim ve veremediklerim çok konuşuldu. Son dönemim başarısız geçse de ben Beşiktaşlı Nihat Kahveci'yim. Bir söz veriyorsam, sözümün arkasında sonuna kadar dururum. Türkiye'de başka bir takımda oynamak, belki, (Büyük konuşuyor) diyecekler ama hiç düşünmediğim bir şey'' ifadelerini kullandı.

Nihat, Beşiktaş'tan ayrılırken kimseye kızgınlığı olmadığını da sözlerine ekleyerek, ''Herkese hakkımı helal ediyorum. Herkes de bana hakkını helal etsin'' diyerek sözlerini tamamladı.




BAŞKAN İLE VEDALAŞTI

Nihat Kahveci, bugün Başkanımız Yıldırım Demirören'i ziyaret ederek vedalaştı.

Başkanımız Yıldırım Demirören, Beşiktaşımız'a önemli katkılarda bulunan Nihat Kahveci'ye teşekkür etti ve bundan sonraki spor yaşamında başarılar diledi.

Nihat Kahveci de bugüne kadar kendisine verdiği destekten ötürü Başkanımız Yıldırım Demirören'e teşekkürlerini sundu ve Beşiktaşımız'ın başarılarını her zaman gururla takip edeceğini belirtti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt