Nickimle ilgili artık saçma sapan şakalar(!) yapılmasından bıktım artık lütfen rica ediyorum tanıdığım kişilerin dışındakiler dozu kaçırmasınlar aşırıya kaçmadığı sürece şakanızı yapın bende eğlenip mesaj yazarım zaten ama son zamanlarda seviyesiz insanların sayısı artmaya başladı daha banım açılalı 1 ay oldu ama bir sürü mesajı şikayet ettim hiç kusura bakmasın rencide edeceğim o kişiyi balabanya nickli şahıs son zamanlarda gereksiz mesajlar yazıyor nickimle ilgili hemen şikayet etmemeye görmezden gelmeye çalışıyorum ama şahsıma nickimle birlikte yapılan hakaretlerden dolayı dayanamadım artık ve bu konuyu açmaya gerek duydum son kez söylüyorum lütfen aşırıya kaçmayın

Opera Mini
- - - Eklendi - - -
Opera Mini
- - - Eklendi - - -
Opera Mini
- - - Eklendi - - -
Opera Mini
- - - Eklendi - - -
Mesela yani![]()

bence nicin gayet enteresan şu nickname yarışmasına katıl 1. olursun
hayatta sıradanlık değil enteresanlık önemlidir herkes benim gibi isminden nick yapsa farklılık kalmaz farklılığımız zenginliğimizdir
ama nickin çok orjinal bi imzan vardı hele onu görünnce neşeleniyordum vallahi
- - - Eklendi - - -
çareside var yani
- - - Eklendi - - -
çareside var yani
- - - Eklendi - - -
çareside var yani
- - - Eklendi - - -
çareside var yani
- - - Eklendi - - -
çareside var yani
- - - Eklendi - - -
çareside var yani
onceki nick yarismasini kazanmistim zaten

İnsanları niye takıyorsun boşver![]()

Değişik ve özgün bir ismin var![]()

ya olmadı sitede tanıdığın sıkı muhabbeti iyi olduğun bir admin varsa sölede banlanması için şikayette bulun olmazmıözelden rahatsız ediyor diye
aslında mesajı yolladığına dair screenshot alıp admine yollarsan daha bi kesinlik olur
sonuçta şikayet butonunu çok takmazlar gibime gliyor çünkü keyfine oraya basanlar var
- - - Eklendi - - -
aslında mesajı yolladığına dair screenshot alıp admine yollarsan daha bi kesinlik olur
sonuçta şikayet butonunu çok takmazlar gibime gliyor çünkü keyfine oraya basanlar var![]()