Nickimle İlgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Nickimle İlgili
Nickimle ilgili artık saçma sapan şakalar(!) yapılmasından bıktım artık lütfen rica ediyorum tanıdığım kişilerin dışındakiler dozu kaçırmasınlar aşırıya kaçmadığı sürece şakanızı yapın bende eğlenip mesaj yazarım zaten ama son zamanlarda seviyesiz insanların sayısı artmaya başladı daha banım açılalı 1 ay oldu ama bir sürü mesajı şikayet ettim hiç kusura bakmasın rencide edeceğim o kişiyi balabanya nickli şahıs son zamanlarda gereksiz mesajlar yazıyor nickimle ilgili hemen şikayet etmemeye görmezden gelmeye çalışıyorum ama şahsıma nickimle birlikte yapılan hakaretlerden dolayı dayanamadım artık ve bu konuyu açmaya gerek duydum son kez söylüyorum lütfen aşırıya kaçmayın

Tepkiler: OttomaN TigeR ve yaren_dede
bende gördüm o mesajı arkadaş abartmış bayağı sen takma oğuz

Tepkiler: Oğuzhan
kardeş kim ediyor hemen söyle halledelim işini bitirelim

şaka bi yana bu adamların işi gücü yok mu böle salakça davranıyorlar sen takma kafana bırak kendi kendilerine eğlensinler

nickin cok hoş insanı eglendiriyor dalga gecenlere takma.normal insan gülüp gecer

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar ama artık bıktım gerçekten de sırf birine bu konuda sinirlendiğim için nick bile değiştirmiştim ama sonra geri döndüm bu nicke konuda konuşurken kabız yardım etsene kabız şu konuya bak gibi mesajlara lafım yok ama gerçekten çizgiyi aşıyorlar

Türe

Üye

CABBAR

Üye
La oğuz takma gitsin unutulmayacak bi Nick ve de güzel uğraştığına değmez

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
acaba diyorum eski nicke dönsem mi ama dönemem galiba artık çünkü 3 kez nick değiştirmiş gibi oldum zaten Kabız Civciv, Oğuzhan ve tekrar Kabız Civciv

konu linkini imza olarak kullanabilirsin

O buraya gelecek
Aynen o şahısa bende sinir oluyorum.Saçma Sapan yorumları oluyor..Ama dayanamadım yazdım Oğuzhan

Nickin super ne zaman gorsem bi tebessum oluyor insanda

Hocam sen hiç cevap yazma görmezlikten gel onlar kendi yaptığı terbiyesizlikle kalsınlar sende onların seviyesine düşme.
Hem forum moderatorleri bişey dememiş bu nick hakkında onlara ne oluyoki

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
desteğiniz için çok teşekkürler

Metin MF

Üye
dalga malga geçiyolar ama o nickle kaç yarışma kazandın bilmiyolar

Nevar kardesim nick inde gul gibi.Her gordugumde gülümsüom.Beni azcik bile gülümseteni Allah üzülmesine izin vermesin...

Senin nickine kurban olsun o medeniyet tarlasından hıyar yemeyenler kardeşcan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...