ultrayer6 Üye minoo' Alıntı: E ben de onu dedim ya zaten Kasitli olarak anketi acik yaptim. Kim, ne demis herkes gorsun diye sen gelirken biz donuyoduk yavrum Genişletmek için tıkla ... ben gelirken sen dönüyordun, ama ben sana tur bindirmiş olarak geliyordum şaka bir yana, bu forumu tabii ki bizden iyi bilceksiniz moderatörsünüz sonuçta
minoo' Alıntı: E ben de onu dedim ya zaten Kasitli olarak anketi acik yaptim. Kim, ne demis herkes gorsun diye sen gelirken biz donuyoduk yavrum Genişletmek için tıkla ... ben gelirken sen dönüyordun, ama ben sana tur bindirmiş olarak geliyordum şaka bir yana, bu forumu tabii ki bizden iyi bilceksiniz moderatörsünüz sonuçta
minoo Üye Konu Sahibi Anaaa evet o sakizlari ben de cok severdim valla cocuklugumu hatirlattiniz bana he
Revengeful Emekli Yönetici Beyler küfrediyorum şuanda.. Neden küfrettiğim hakkında tahminlerinizi alayım. Doğru bilene ödül var
Mad EagLe Üye minoo' Alıntı: Anaaa evet o sakizlari ben de cok severdim valla cocuklugumu hatirlattiniz bana he Genişletmek için tıkla ... senin nickin hatırlattı değiştir bence vazgeçtim ilk oyumdan
minoo' Alıntı: Anaaa evet o sakizlari ben de cok severdim valla cocuklugumu hatirlattiniz bana he Genişletmek için tıkla ... senin nickin hatırlattı değiştir bence vazgeçtim ilk oyumdan
minoo Üye Konu Sahibi Tabii ki degistirmeyecegim. Blof yaptim hepinize kih kih Aslinda bu Rambo_FT nickli arkadasa duzenledigim bir oyundu
Tabii ki degistirmeyecegim. Blof yaptim hepinize kih kih Aslinda bu Rambo_FT nickli arkadasa duzenledigim bir oyundu
ultrayer6 Üye Revengeful' Alıntı: Beyler küfrediyorum şuanda.. Neden küfrettiğim hakkında tahminlerinizi alayım. Doğru bilene ödül var Genişletmek için tıkla ... hmm. bence bu yüzden küfür ediyorsun: || V minoo' Alıntı: Tabii ki degistirmeyecegim. Blof yaptim hepinize kih kih Aslinda bu Rambo_FT nickli arkadasa duzenledigim bir oyundu Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 00:47:22 ---------- Yazıldı @ 00:47:03 ----------
Revengeful' Alıntı: Beyler küfrediyorum şuanda.. Neden küfrettiğim hakkında tahminlerinizi alayım. Doğru bilene ödül var Genişletmek için tıkla ... hmm. bence bu yüzden küfür ediyorsun: || V minoo' Alıntı: Tabii ki degistirmeyecegim. Blof yaptim hepinize kih kih Aslinda bu Rambo_FT nickli arkadasa duzenledigim bir oyundu Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 00:47:22 ---------- Yazıldı @ 00:47:03 ----------
minoo Üye Konu Sahibi Gordun muuu? Sen artik halka mal olmus birisin. Nick degistiremezsin. Benim degistiremeyecegim gibi. Simdi konunu sikayet et ve kapattir
Gordun muuu? Sen artik halka mal olmus birisin. Nick degistiremezsin. Benim degistiremeyecegim gibi. Simdi konunu sikayet et ve kapattir
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap minoo' Alıntı: Gordun muuu? Sen artik halka mal olmus birisin. Nick degistiremezsin. Benim degistiremeyecegim gibi. Simdi konunu sikayet et ve kapattir Genişletmek için tıkla ... Sabah 05.45'te yepyeni bir nick ve avatara bürüneceğim. Görürsün.
minoo' Alıntı: Gordun muuu? Sen artik halka mal olmus birisin. Nick degistiremezsin. Benim degistiremeyecegim gibi. Simdi konunu sikayet et ve kapattir Genişletmek için tıkla ... Sabah 05.45'te yepyeni bir nick ve avatara bürüneceğim. Görürsün.
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Silerim seni hayatimdan! Genişletmek için tıkla ... Ne diyon lan sen ?
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Revengeful' Alıntı: Ne diyon lan sen ? Genişletmek için tıkla ... Ne demek istiyorsunuz? olacaktı Yumuşat anti alliasing kat içine
Revengeful' Alıntı: Ne diyon lan sen ? Genişletmek için tıkla ... Ne demek istiyorsunuz? olacaktı Yumuşat anti alliasing kat içine
Revengeful Emekli Yönetici Başlatma şimdi yumusakligina. İkinizide keserim !!! Silerim hayatımdan ne demek ya ? Şimdi ona kızdım telden uyumaya gitti. Bir daha da görmeyeyim, onu da buradan yaziyorum
Başlatma şimdi yumusakligina. İkinizide keserim !!! Silerim hayatımdan ne demek ya ? Şimdi ona kızdım telden uyumaya gitti. Bir daha da görmeyeyim, onu da buradan yaziyorum